Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dispărut complet! Fotbalistul adus de urgenţă de Gigi Becali la FCSB nu mai prinde lotul şi a jucat doar 45 de minute în acest sezon. A fost tras pe linie moartă

A dispărut complet! Fotbalistul adus de urgenţă de Gigi Becali la FCSB nu mai prinde lotul şi a jucat doar 45 de minute în acest sezon. A fost tras pe linie moartăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan (30 de ani) a dispărut de la FCSB. Fundaşul stânga adus de urgenţă de Gigi Becali (61 de ani) în urmă cu un an şi jumătate nu prinde nici măcar lotul echipei antrenate de Bogdan Vintilă (47 de ani). Aglomeraţia de pe post i-a fost fatală lui Stan, fostul căpitan al Astrei, care nu l-a impresionat pe patronul FCSB atunci când a avut ocazia.

Gigi Becali l-a cumpărat pe Alexandru Stan de la Astra în augus 2018, pentru 300.000 de euro, dar acesta şi-a epuizat rapid şansele de reuşită la FCSB. Prestaţiile sale nu l-au convins pe Becali că acesta merită un loc de titular incontestabil în primul "11". De la transferul la FCSB, Stan a strâns doar 1.071 de minute în 14 meciuri jucate. În acest sezon a prins doar 45 de minute într-un meci de calificare în Europa League.

Stan a ajucat o repriză în înfrângerea suferită de FCSB împotriva lui Alaşkert, 2-3 la Giurgiu, atunci când abia revenise după o accidentare care l-a ţinut departe de teren o perioadă mai lungă. De atunci, însă, nu a mai prins nici măcar lotul echipei roş-albastre. Aglomeraţia de pe post este una dintre cauzele pentru care Alexandru Stan nu mai intră în planurile de viitor ale FCSB. Fostul căpitan de la Astra a fost adus de urgenţă de Becali la FCSB în vara lui 2018, deoarece atunci vicecampioana României se confrunta cu probleme cu accidentările pe postul de apărător stânga.



Marko Momcilovic, Ionuţ Panţîru, Alexandru Stan şi Lucian Filip sau chiar Mihai Roman, cel care a fost împrumutat la FC Botoşani, au jucat pe postul de fundaş stânga la FCSB în ultimul an şi jumătate.

Progresul Bucureşti, Astra, ACS Berceni, Concordia Chiajna şi FCSB sunt echipele pe care Alexandru Stan le-a strâns în CV până la 30 de ani.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Stan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsb 

viewscnt
Articole similare