Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A "dispărut" de 10 ani, dar e gata să revină în top! Ce face acum unul dintre cei mai talentaţi jucători ai României din anii 2000

A "dispărut" de 10 ani, dar e gata să revină în top! Ce face acum unul dintre cei mai talentaţi jucători ai României din anii 2000galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În finalul anilor '90 era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători din fotbalul românesc, iar Universitatea Craiova îşi punea mari speranţe într-un mijlocaş pe care mulţi îl vedeau jucând inclusiv în naţionala României.

Este vorba de Marius Sava, fotbalistul care în 2001, la 23 de ani, prindea un transfer spectaculos la Genoa şi părea pregătit pentru o carieră spectaculoasă. A revenit însă în România după doar 3 meciuri jucate în Italia, iar cariera sa a intrat pe o pantă descendentă, mijlocaşul nereuşind să-şi atingă potenţialul.

S-a retras în activitate în 2009, la doar 30 de ani, însă acum a revenit în lumea fotbalului şi încearcă să-şi construiască o carieră în antrenorat.

Marius Sava (40 de ani - foto jos) e angajat al U Craiova şi pregăteşte o grupă de copii şi juniori pe care a reuşit să o ducă până în faza finală a Interligii de Iarnă, competiţie organizată de FRF pentru grupele de copii până în 8 ani.



Visul cel mare al celui poreclit "Savarină" e să ajungă să antreneze echipa mare a Craiovei, dar e conştient că are un drum lung de parcurs până acolo. Deocamdată lucrează pentru a produce jucători care să ajungă la un moment dat să scrie istorie pentru echipa olteană.

"Este mai greu să trăieşti meciurile pe margine, atunci când joci fotbal depinzi numai de tine şi de coechipierii tăi. E mult mai greu ca antrenor. E un nou început cu mine, am grupa de 2011. În oltenia sunt tot timpul copii talentaţi, încă sunt mici, dar sper să ajungă fotbalişti. În primul rând asta, iar apoi să joace pentru Craiova. Echipa de acum e foarte bună şi cred că are şanse la titlu.

M-am antrenat de la fiecare din antrenorii cu care am lucrat. Cum mi-am dorit să joc pentru Universitatea, îmi doresc şi ca antrenor să ajung pe banca Universităţii Craiova. Sunt încă la început, dar sper să reuşesc"
, spune Marius Sava.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius savaantrenorcraiovajucator 

viewscnt
Articole similare