Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A dispărut? Doamne Fereşte!” Ilie Poenaru, despre cazul ciudat al unui jucător transferat în vară de Clinceni

”A dispărut? Doamne Fereşte!” Ilie Poenaru, despre cazul ciudat al unui jucător transferat în vară de Clinceni

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru a lămurit situaţia lui Nicolai Calancea, portar care a început sezonul la Academica Clinceni, dar care a plecat după doar două meciuri jucate.

Nicolae Calancea a semnat în vară cu Academica Clinceni, după ce şi-a încheiat treburile la Dunărea Călăraşi. Însă portarul în vârstă de 32 de ani n-a stat prea mult la Clinceni. După doar două apariţii, a plecat şi vineri a revenit la Dunărea Călăraşi. Ilie Poenaru a explicat ce s-a întâmplat:

”(Unde a dispărut Calancea?) A dispărut? Doamne Fereşte! Eu am avut o discuţie bărbătească cu el, în care i-am spus că eu mă bazez din acest moment pe Octavian Vâlceanu şi că el nu mai intră în vederile mele. A venit nepregătit. L-am băgat, l-am expus poate la meciurile cu Craiova şi cu CFR, şi mi-am dat seama că el are nevoie de... vorbind şi cu colaboratorul meu, cu antrenorul cu portarii, are nevoie de o pregătire serioasă şi care va dura aproape o lună de zile, ca să fie pregătit din toate punctele de vedere. Ceea ce eu nu pot să aştept. Şi am ajuns la concluzia că este mai bine ca el să meargă în altă parte”, a comentat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: nicolai calancea 

viewscnt
Articole similare