Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dormit în maşină între meciuri, primul său salariu a fost 50 de euro, iar la 18 ani a fost ameninţat cu moartea. Real Madrid plăteşte acum o avere pentru el

A dormit în maşină între meciuri, primul său salariu a fost 50 de euro, iar la 18 ani a fost ameninţat cu moartea. Real Madrid plăteşte acum o avere pentru elgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul spaniol As anunţă că Real Madrid şi-a asigurat un nou transfer pentru sezonul viitor, după cel al fundaşului brazilian Militao, de la Porto. Sârbul Luka Jovic va juca pe Santiago Bernabeu, iar Eintracht va încasa 60 de milioane de euro.

Real Madrid va plăti 60 de milioane de euro pentru tânărul atacant, care tocmai fusese cumpărat definitiv de Eintracht, de la Benfica, pentru doar 7 milioane de euro - atacantul fusese împrumutat în 2017, cu clauză de cumpărare definitivă. Din cele 60 de milioane de euro, 48 vor ajunge la clubul din Bundesliga şi alte 12 la Benfica, formaţie ce păstrase procente din următorul transfer. Până să ajungă însă la Real Madrid, Jovic a avut parte de o copilările zbuciumată.

Luka Jovic la Real Madrid! A dormit în maşină două săptămâni, primul său salariu a fost 50 de euro, iar la 18 ani a fost ameninţat cu moartea

Până la cei 21 de ani ai săi, Luka Jovic a trecut prin multe. Cariera sa este de departe rodul muncii şi încrederii investite de tatăl său în el. Familia lui Luka nu a fost nicidoată una bogată şi, din acest motiv, Luka Jovic a ajuns să doarmă în maşina familiei printre meciuri. ”Nu aveam bani de deplasări sau cazări ca restul colegilor. Tata m-a ajutat enorm, toată familia mea a fost alături de mine” îşi aminteşte Jovic.

”Când Luka avea meciuri la finalul săptămânii, nu ne puteam întoarce imediat acasă (n.r Batar, Bosnia) aşa că parcam în faţa stadioanelor şi îi făceam patul pe bancheta din spate a maşinii. Eu fumam afară ca să nu fac zgomot şi ca să nu i se facă frig. Luka a dormit în condiţiile astea şi la -15 grade” povestea tatăl lui Jovic pentru Mozzart Sport.

La prima sa echipă, puştiul câştiga 50 de euro. A fost primul său salariu de fotbalist, bani pe care mereu i-a dat tatălui său.

Creşterea sa fotbalistică a fost incredibilă. La 16 ani a debutat pentru Steaua Roşie Belgrad, formaţie pentru care marca primul gol la doar două minute de la debutul său oficial. A fost un 3-3 cu Vojevodina, meci care avea să ducă titlul spre Belgrad, direcţia Rajko Mitic Stadium.

Ameninţat cu moartea la nici 18 ani

La nici 18 ani, poliţia a fost obligată să intervină, după ce Luka Jovic a fost ameninţat cu moartea şi şantajat. ”Băiatul tău va juca fotbal într-un scaun cu rotile” a fost ameninţarea directă pe care a primit-o familia lui Jovic din partea a doi interlopi sârbi. Ulteriori, şantajiştii au ajuns după gratii. Luka a mers în Portugalia, la Benfica, apoi a ajuns în Bundesliga la Eintracht. ”La 18 ani a refuzat Chelsea, Arsenal şi Borussia Dortmund” scrie presa din Serbia. Acum, la 21 de ani, după 26 de goluri pentru Frankfurt, Real Madrid i-a bătut la uşă. Puştiul minune care a marcat în acest sezon, un gol la fiecare 114 minute jucate era dorit şi de Barcelona, dar şi de Bayern Munchen. A ales Capitala Spaniei, acolo unde va juca cel puţin 6 sezoane, anunţă cotidianul AS.

  • 26 de goluri are în actuala stagiune Luka Jovic
  • Doar în Europa League, sârbul a marcat de 9 ori în acest sezon
  • 14 dintre golurile sale din acest sezon au fost marcate cu piciorul drept, iar alte 8 cu piciorul stâng
  • Reuşita din semifinala cu Chelsea a fost a patra cu capul din actuala stagiune 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare