Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A eliminat-o pe Halep, dar "nu a fost suficient!" FOTO | Ce a postat Anisimova după încheierea Roland Garros

A eliminat-o pe Halep, dar "nu a fost suficient!" FOTO | Ce a postat Anisimova după încheierea Roland Garros

Tenis

Comentarii

Ediţia 2019 a turneului Roland Garros s-a încheiat, iar tenisul feminin are o nouă regină, în persoana australiencei Ashleigh Barty, care a cucerit marele trofeu după o finală cu Marketa Vondrousova.

Simona Halep s-a oprit în faza sferturilor la Roland Garros 2019, după ce a fost eliminată de Amanda Anisimova, o adolescentă în vârstă de doar 17 ani, care a cunoscut celebritatea aproape instant după traseul superb de la Paris, încheiat în semifinale.

Anisimova a învins-o pe Halep, dar a fost învinsă de Barty în semfinale, iar sportiva din Australia s-a impus ulterior şi în marea finală.

Pentru tânăra de 17 ani, traseul de la Roland Garros reprezintă însă doar începutul, iar Anisimova s-a asigurat că şi fanii ei ştiu asta.



După încheierea turneului, sportiva din SUA a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare pe străzile din Paris, cu mesajul: "Trei săptămâni n-au fost de ajuns! Ne vedem la anul!"
 


Victorii pe teren, teme în camera de hotel

Amanda Anisimova a luat prin suprindere lumea tenisului, iar adolescenta de 17 ani scrie istorie la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe Simona Halep în sferturi şi s-a calificat în semifinale.

"În timp ce adversarele Amandei de la Openul Francez au mers în camerele lor pentru a se relaxa după meciuri, Anisimova s-a îndreptat spre hotelul ei din Paris pentru a-şi face temele!

Anisimova e şcolită acasă iar acum lucrează pentru a obţine diploma de încheiere a liceului", notează jurnaliştii de la New York Times.

Americanii au vorbit cu Virginia Ruzici după victoria incredibilă obţinută de Anisimova în faţa Simonei Halep, iar finalista roland Garros din 1978 a vorbit la superlativ despre tânara sportivă din SUA, care are origini ruseşti.

"Cred că Amanda va fi în vârful tenisului în următorii doi sau trei ani! Încă trebuie să-i dăm timp, pentru a căpăta experienţă! Deocamdată nu are deloc presiunea de a juca împotriva cuiva ca Simona. Când joci fără presiune, loviturile îşi ating mai uşor ţinta, iar mingea zboară cu viteză!", le-a spus Ruzici, în prezent managerul Simonei Halep, celor de la New York Times.

"Cu Halep poţi conduce cu 6-0, 5-0 şi tot poate câştiga meciul!"

Anisimova a părut sigură pe ea în timpul confruntării cu Halep, un lucru rar întâlnit la jucătoarele atât de tinere. Totuşi, la final, americanca a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să-şi ţină emoţiile în frâu.

"Încercam din răsputeri să nu mă gândesc că am avantaj! Ştiam că atunci când joci cu Simona, meciul se poate întoarce foarte repede! Poţi conduce cu 6-0, 5-0, iar ea să câştige oricum meciul. Asta pentru că e o campioană! Deci am încercat să joc perfect pentru că de asta aveam nevoie pentru a câştiga astăzi", a declarat Anisimova după meci.

Simona Halep, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală ale French Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA. Simona Halep va coborî pe locul 8 WTA, după ce nu şi-a apărat titlul de anul trecut.

 

Afla mai multe despre: anisimova 

viewscnt
Articole similare