Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A explodat cota lui Radu Drăguşin. Creştere excelentă după debutul în Serie A

A explodat cota lui Radu Drăguşin. Creştere excelentă după debutul în Serie A

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului, iar după ce sezonul trecut Pirlo l-a debutat la prima echipă, cota sa a explodat.

Drăguşin şi-a făcut debutul în prima echipă a lui Juventus şi cota sa a urcat vizibil.

Dacă la începutul anului, înainte de a fi promovat la prima echipă, fundaşul român era cotat la 800.000 de euro, în a doua jumătatea a acestui an, cota acestuia a explodat, ajungând la 3 milioane.

Radu Draguşin (19 ani) ar avea de ales dintre: Cagliari, Genoa, Sassuolo. La prima echipă menţionată ar putea să fie coleg cu un alt român, Răzvan Marin, care a fost cumpărat definitiv de la Ajax Amsterdam. 

Salariul fundaşului român la Juventus

Internaţionalul de tineret este cotat la 3 milioane de euro de către site-urile de specilitate. El mai are contract cu Juventus până în 2025 şi are un salariu anual de 500.000 de euro. Anul trecut, Draguşin a fost utilizat de Pirlo doar în 4 partide, iar debutul său a fost chiar într-un meci din grupele Champions League, împotriva lui Dinamo Kiev, club pregătit de Mircea Lucescu. 

Nota pe care a luat-o Radu Drăguşin la BAC

Radu Drăguşin (19 ani), fotbalistul lui Juventus, a luat examenul de Bacalaureat cu medie mare. Pe 5 iulie, s-au afişat notele la Bacalaureat, iar Radu Drăguşin este unul dintre fotbaliştii care au trecut cu brio examenul maturităţii. Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică, argumentare şi comunicat, 9,70. La limba română a luat 8.65, iar la istorie a luat 9.15. Media lui Radu Drăguşin la BAC este 9,16.

Afla mai multe despre: radu dragusinserie ajuventus 

viewscnt
Articole similare