Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut Rădoi o greşeală că l-a convocat pe Alibec la ultima acţiune? ”Erau jucători mai buni decât cei de acolo” | EXCLUSIV

A făcut Rădoi o greşeală că l-a convocat pe Alibec la ultima acţiune? ”Erau jucători mai buni decât cei de acolo” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre, posibil, ultima acţiune a lui Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale, la care selecţionerul a surprins cu câteva dintre convocările sale.

România a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, eşec în urma căruia criticile şi atacurile la adresa lui Mirel Rădoi au început să curgă.

Selecţionerul a fost făcut praf prin presă de diverse voci din lumea fotbalului românesc, fie pentru că a greşit convocările, fie că anunţul că va pleca de la naţională ne-a costat calificarea.

MM Stoica i-a luat apărarea fostului jucător şi antrenor de la FCSB şi a afirmat că nu se pune problema ca decizia lui Rădoi de a anunţa că va pleca de la naţională să ne fi costat calificarea.

În schimb, managerul sportiv al FCSB-ului a sugerat subtil că au fost jucători lăsaţi acasă de selecţioner care ar fi fost mai buni decât cei convocaşi, făcând probabil referire la faptul că Alibec a prins echipa peste Keşeru.

A fost o greşeală a lui Rădoi că l-a convocat pe Alibec, nu pe Keşeru, la ultima acţiune?

Dacă ieşea cineva cu argumente clare că s-a greşit selecţia, să vină cu variante... nu a greşit selecţia, dar nu dau niciun exemplu ce jucător ar fi trebuit să vină, şi erau mult mai buni decât cei care au fost.

Dar chestia asta să emiţi o asemenea aberaţie, pentru că a spus că pleacă după meciurile astea, de aia s-a pierdut calificarea, de aia nu s-a marcat cu Islanda, păi nu s-a marcat cu Islanda că au lipsit câţiva milimetri la şutul lui Ianis Hagi.

Ce mă şochează pe mine este că oamenii din fenomen au venit cu tâmpenia asta, nu au oamenii alte idei şi trebuie să vorbeacă şi ei că le place foarte mult să vorbeacă unora.Hai să vorbim şi să avem conţinut, nu să vorbeacă numai aşa de dragul de a vorbi.

Hai să vedem de ce Camora, de ce Bancu, de ce... dar veniţi cu exemple, aia e problema! Nu avem argumente, ne place să vorbim că aşa e românul, comentează de nu mai poate”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţională a româniei 

viewscnt
Articole similare