Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ales jucătorul sezonului în Premier League! El vine de la Liverpool

A fost ales jucătorul sezonului în Premier League! El vine de la Liverpool

Premier League

Comentarii

Cu doar câteva ore înainte de ultima etapă din Premier League, liga engleză a anunţat cel mai bun jucător al sezonului care se va încheia în această duminică. El vine de la Liverpool.

Chiar dacă Liverpool nu este sigură de trofeu, din moment ce Manchester City conduce campionatul înainte de ultima etapă, "cormoranii" dau cel mai bun jucător al sezonului. 

El este nimeni altul decât Virgil van Dijk, considerat unul dintrei cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun, fundaş central din lume în acest moment. Liverpool a avut parte de un sezon extraordinar, cu o nouă calificare în finala UEFA Champions League şi, chiar dacă nu va lua titlul, s-a bătut până în ultima etapă, de la egal la egal, cu Manchester City, iar toate aceste performanţe i se datorează în mare măsură apărătorului olandez. 

În cele 37 de meciuri jucate până în acest moment în stagiunea actuală din Premier League, van Dijk a înregistrat 239 de dueluri câştigate, 40 de intercepţii şi un procentaj de 73% tackling-uri reuşite. Cu van Dijk pe teren, Liverpool nu a încasat gol în 19 meciuri. În plus, olandezul venit de la Southampton în 2018 a marcat patru goluri şi a oferit două assist-uri pentru colegii săi. 

Afla mai multe despre: van dijkliverpool 

viewscnt
Articole similare