Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost antrenat de Hiddink, a jucat cu Van Bommel, a venit la FCSB şi apoi a urmat dezastrul. Unde joacă la doar 30 de ani

A fost antrenat de Hiddink, a jucat cu Van Bommel, a venit la FCSB şi apoi a urmat dezastrul. Unde joacă la doar 30 de ani

Stranieri

Comentarii

Andrei Ionescu, cel care a fost considerat o mare speranţă pe când avea doar 18 ani, a ajuns la Aizawl FC - în India - şi le-a povestit jurnaliştilor locali despre momentele importante din cariera sa.

Andrei Ionescu a crescut la academia lui PSV şi a fost considerat la acea vreme o tânăr de mare perspectivă. Impresionat printr-o tehnică deosebită şi multă imaginaţie. Pe când era la juniorii lui PSV, Andrei Ionescu a fost chemat să se antreneze cu echipa de seniori, care era pregătită de legendarul Guus Hiddink. Ionescu le-a povestit celor de la timesofindia.com despre experienţa pe care a trăit-o la PSV:

”Am fost la echipa secundă a lui PSV Eindhoven. Am avut şansa să mă antrenez cu prima echipă datorită performanţelor mele, antrenor era Hiddink. Chiar dacă aveam doar 17 ani, îmi vorbea ca oricărui jucător de la seniori. Am fost foarte impresionat de cât de simplu şi relaxat era. Am învăţat de la el că, indiferent de nivelul la care ajungi în carieră, trebuie să rămâi mereu modest şi să fii dedicat muncii [...] Când m-am antrenat cu prima echipă a lui PSV, am avut şansa să joc alături de jucători precum Phillip Cocu, Mark van Bommel şi mulţi alţi fotbalişti. Era una dintre cele mai bune echipe şi a fost o experienţă senzaţională să joc alături de ei”, a povestit Andrei Ionescu.

Mijlocaşul de 30 de ani a fost întrebat de indieni şi despre cele mai frumoase momente din cariera sa: ”Să joc cu Steaua în Europa League a fost cea mai mare realizare a mea. Nu voi uita, de asemenea, timpul petrecut la academia lui PSV Eindhoven. Să joc pentru naţionalele de juniori şi de tineret ale României au fost, de asemenea, momente foarte importante pentru mine”, a mai spus Andrei Ionescu.



Ionescu a fost la academia lui PSV, dar a ales să-şi continue cariera în fotbalul românesc. La numai 18 ani, era titular la Universitatea Craiova şi era poreclit ”Micul Balaci”. În vara lui 2008 a fost cumpărat de FCSB, care a plătit 800.000 de euro, însă de aici a început decăderea. Andrei Ionescu n-a reuşit să se impună, a fost trimis de mai multe ori la echipa secundă şi, în cele din urmă, a plecat în 2011, liber de contract.

A mai jucat apoi la Antwerp, Ferencvaros, Naft Al-Janoob, FC Eindhoven, ASIL Lysi şi FC Voluntari, dar niciodată n-a mai atins forma de atunci.

 

 

Afla mai multe despre: andrei ionescufcsbaizawl fc 

viewscnt
Articole similare