Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţat arbitrul pentru Supercupa Europei! Cine va conduce super-meciul dintre Bayern şi Sevilla

A fost anunţat arbitrul pentru Supercupa Europei! Cine va conduce super-meciul dintre Bayern şi Sevilla
Comentarii

Abitrul englez Anthony Taylor a fost delegat la centru la Supercupa Europei, meci în care se vor întâlni Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, care a triumfat în Liga Europa, informează UEFA.

În vârstă de 41 de ani, Taylor, născut în Manchester, arbitrează din 2002 şi a participat la primele sale meciuri internaţionale din 2009. Este arbitru în Premier League din 2010 şi conduce acum regulat partide în UEFA Europa League, UEFA Champions League şi competiţii pentru echipele naţionale. Cea mai recentă partidă internaţională a sa a fost victoria cu 2-1 a echipei PSG împotriva formaţiei Atalanta, în sferturile de finală ale UEFA Champions League, la 12 august.

Aceasta nu va fi prima ediţie a Supercupei Europei pentru Taylor. El a fost arbitru asistent suplimentar pentru finala din 2014, în care Real Madrid a învins FC Sevilla, cu 2-0.

Taylor va fi ajutat de asistenţii Gary Beswick şi Adam Nunn, compatrioţii de-ai săi, iar rezervă va fi israelianul Orel Grinfeeld. Arbitrul VAR va fi Stuart Attwell, iar asistent VAR, Paul Tierney, ambii din Anglia.

Supercupa Europei va avea loc pe Puskas Arena din Budapesta, la 24 septembrie.

Afla mai multe despre: supercupa europei 

viewscnt
Articole similare