Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma. Partida va fi joi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1

A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma. Partida va fi joi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1

UEFA Europa League

Comentarii

Austriacul Harald Lechner va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma, care va avea loc joi, de la ora 22:00, în Grupa A din Europa League. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Andreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch, iar al patrulea oficial va fi Julian Weinberger.

Lechner (38 ani) este arbitru internaţional din 2010 şi a condus în cariera sa meciuri jucate de trei selecţionate ale României.

Pe 8 mai 2010, austriacul a arbitrat un meci al echipei de juniori Under-19 a României, în turul de elită al Campionatului European, pierdut în faţa Greciei (0-2). La mai puţin de o lună, pe 2 iunie, Lechner s-a aflat la centru la partida amicală dintre primele reprezentative ale României şi Macedoniei, încheiată nedecis, 0-0. Pe 19 noiembrie 2013, Harald Lechner a oficiat la meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Germaniei, încheiat la egalitate, 2-2, pe teren propriu.

AS Roma a învins-o în tur pe CFR Cluj cu 5-0 pe Stadio Olimpico.

AS Roma ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 7 puncte, urmată de BSC Young Boys Berna, 4 puncte, CFR Cluj, 4 puncte, ŢSKA Sofia, 1 punct.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare