Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţat transferul lui Paul Pogba la Real Madrid: "Toate condiţiile au fost îndeplinite". Ce sumă primeşte Manchester United

A fost anunţat transferul lui Paul Pogba la Real Madrid: "Toate condiţiile au fost îndeplinite". Ce sumă primeşte Manchester Unitedgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Paul Pogba (27 de ani) este dorit de Real Madrid deja de câţiva ani, iar interesul "galacticilor" a devenit tot mai mare odată cu venirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică. Visul multor fani este foarte aproape de a fi îndeplinit.

Willy Sagnol, fost internaţional francez, a anunţat trecerea inevitabilă a lui Paul Pogba la Real Madrid: "Toate condiţiile au fost îndeplinite. Sper să îl vedem pe Pogba de la naţionala Franţei, nu pe Pogba de la Manchester United", a declarat Sagnol pentru RMC Sport. 

Pogba joacă din 2016 la Manchester United, fiind adus pe "Old Trafford" pentru 105 milioane de euro. Presa din Italia a tot avansat ideea unei reveniri a lui Pogba la Juventus, însă, în cele din urmă, mijlocaşul francez, campion mondial în 2018, va alege gruparea Los Blancos. 

Paul Pogba la Real Madrid! Ce sumă primeşte Manchester United

Dacă în anii trecuţi nici nu au fost deschise negocieri oficiale între cele două cluburi pentru transferul lui Pogba, Manchester United fixându-i un preţ de 200 de milioane de euro, lucrurile stau diferit în acest moment, anunţă Marca. Cotidianul spaniol anunţă că Real Madrid va plăti doar 40 de milioane de euro pentru transferul lui Paul Pogba pe "Santiago Bernabeu", iar această sumă se datorează faptului că francezul a fost accidentat mare parte din acest sezon, pentru că va intra în ultimul an de contract, dar şi pentru că întreaga lume a fotbalului va fi afectată de o criză financiară provocată de pandemia de coronavirus. 

În acest moment, cota lui Paul Pogba este de 80 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. În sezonul actual el a jucat în doar opt meciuri oficiale - şapte în Premier League şi unul în Cupa Ligii Angliei. 

Tot Marca anunţă că Real Madrid nu se opreşte doar la transferul lui Pogba. Zidane vrea să producă o mică revoluţie la mijlocul terenului şi îl doreşte şi pe Camavinga, puştiul-minune al celor de la Rennes. 

Lista neagră de la Real Madrid! Zidane şi Perez vor să scape de 11 jucători, printre care Bale, Modric, Marcelo sau James Rodriguez

La mai puţin de un an de la investiţiile mari făcute în aducerea lui Eden Hazard, Eder Militao sau Luka Jovic, Real Madrid vrea să scape de mai mulţi jucători într-o încercare de a face curăţenie în lot. Madrilenii au cheltuit peste 300 de milioane pentru transferuri, dar acum au întocmit o listă de plecări, iar informaţiile au ajuns şi în posesia jurnaliştilor de la Sport.

Gareth Bale, galezul de care Zinedine Zidane vrea să scape de mult, este în capul listei. James Rodriguez, Mariano Diaz, Alvaro Odriozola, Brahim Diaz, Luka Jovic, Eder Militao sau Alphonse Areola se află şi ei pe listă, care este completată de Luka Modric, Marcelo şi Lucas Vazquez.

Afla mai multe despre: real madridpogba la realmanchester united 

viewscnt
Articole similare