Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţată cea mai bună echipă de la CM handbal feminin! O jucătoare de la CSM Bucureşti a prins primul "7"

A fost anunţată cea mai bună echipă de la CM handbal feminin! O jucătoare de la CSM Bucureşti a prins primul "7"

CM Handbal

Comentarii

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucureşti, cea mai bună extremă dreapta la CM de handbal feminin

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucureşti, a fost aleasă, duminică, cea mai bună extremă dreapta în echipa ideală a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucătoare din Norvegia, Franţa şi Olanda.

Federaţia Internaţională de Handbal a anunţat, duminică seară, înaintea finalei dintre Norvegia şi Franţa, componenţa All Star Team a Campionatului Mondial.

MVP a fost aleasă Stine Oftedal (Norvegia), celelalte jucătoare desemnate fiind: Katrine Lunde (Norvegia) – cel mai bun portar, Siraba Dembele (Franţa, extremă stânga), Lois Abbingh (Olanda, inter stânga), Grace Zoodi (Franţa, centru), Yvette Broch (Olanda, pivot), Nora Mork (Norvegia, inter dreapta), Nathalie Hagman (Suedia, extremă dreapta).




Naţionala României a încheiat Campionatul Mondial pe locul 10, după ce a fost eliminată în optimile de finală ale competiţiei, luni, de reprezentativa Cehiei (27-28).

La ediţia din 2015 a CM, România a obţinut medalia de bronz, având în palmares şi argint mondial în 2005. De asemenea, în urmă cu doi ani, Cristina Neagu a fost golgeterul competiţiei, cu 63 de goluri, şi declarată MVP, dar şi cel mai bun inter stânga, în timp ce Valentina Elisei Ardean a fost cea mai bună extremă stânga.
 

Afla mai multe despre: echipa cm handbalcea mai buna echipacm handbal feminin 

viewscnt
Articole similare