Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţată data la care FCSB va afla dacă va fi sau nu depunctată

A fost anunţată data la care FCSB va afla dacă va fi sau nu depunctată

FCSB

Comentarii

16:25 A fost stabilită data la care va fi anunţată decizia în plângerea depusă de CFR Cluj pentru depunctarea FCSB-ului, 9 mai. Tot atunci va fi judecat şi memoriul depus de FCSB pentru depunctarea CFR-ului.

 


14:30 Avocatul FCSB a fost prezent la audieri, iar la final a precizat că se aşteaptă la un răspuns al Comisiei până la finalul campionatului. Acesta precizează că FCSB va lua în calcul să meargă inclusiv la TAS, daca nu va fi mulţumită de modul în care vor fi soluţionate cele două plângeri.

"Rămâne să se pronunţe săptămâna viitoare. Nu (n.r. nu au emoţii). Săptămâna viitoare se judecă (n.r. plângerea FCSB).

În plângerea CFR-ului a ramas în pronunţare, iar la plângerea noastră s-a dat termen pentru că abia azi s-a depus întampinarea. Probabil ca se va da un răspuns până se termină campionatul. Din punctul nostru de vedere, dacă suntem nemulţumiţi, o să mergem până acolo (n.r. la TAS)
", a declarat avocatul FCSB, Dan Idiţa, la finalul audierilor.

La Comisia de Disciplină a fost astăzi şi Adrian Mutu, care ar trebui să-şi afle pedeapsa după ce a fost eliminat la ultima partidă din campionat. Totuşi, în cazul "Briliantului" s-a luat decizia amânării, deoarece s-a considerat că probele sunt neconcludente.

"Da, audierile s-au terminat repede pentru că nu sunt imagini concludente, nu se vede dacă am intrat sau nu şi au amânat. Sper să reuşim să facem rost de probe video pentru că pe imaginile care sunt şi au fost difuzate nu se vede, nu îţi dai seama. Eu aveam piciorul pe tuşă, aşa mi s-a părut atunci. Sincer, nici nu m-am gândit la lucrul ăsta", a declarat Adrian Mutu după vizita la Comisia de Disciplină.


14:15 Comisia de Disciplină a analizat plângerea făcută de CFR Cluj, în care cere depunctarea FCSB-ului şi decizia a rămas în pronunţare. De celalaltă parte, memoriul depus de FCSB pentru depunctarea CFR-ului va fi analizat săptămâna viitoare.

Tot astăzi ar fi trebuit să fie judecat şi Adi Mutu, după eliminarea din meciul cu Juventus Bucureşti, dar cazul antrenorului lui FC Voluntari a fost amânat pentru vineri.


MEMORIUL CFR CONTRA FCSB

Această plăngere a fost făcută după ce gruparea ardeleană a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţii ale finanţatorului Gigi Becali care, în opinia clujenilor, afectează imaginea fotbalului românesc, prin criticile aduse arbitrilor.  Pentru aceste afirmaţii, clujenii solicită sanţionarea cu trei puncte din clasament echipei din Bucureşti şi suspendarea patronului pentru 16 etape şi amendarea lui cu 300.000 de lei.

MEMORIUL FCSB CONTRA CFR

FCSB a cerut Comisiei de Disciplină a FRF depunctarea echipei rivale la titlu CFR Cluj şi suspendarea antrenorului acesteia, Dan Petrescu, pentru 16 etape, în urma unor declaraţii ale tehnicianului, considerate a prejudicia imaginea fotbalului românesc.  Potrivit documentului trimis la comisie, FCSB îi reproşează lui Petrescu declaraţiile în care acesta afirmă, după meciul cu CSM Poli Iaşi din ultima etapă (scor 1-1), că echipa CFR Cluj este furată "pe faţă" de arbitri în play-off.  Pentru aceste afirmaţii, FCSB solicită retragerea a trei puncte din clasament echipei clujene şi suspendarea tehnicianului pentru 16 etape şi amendarea lui cu 300.000 de lei.

Afla mai multe despre: cfrfcsbscandalmemoriudeclaratiicomisia de disciplinafrf 

viewscnt
Articole similare