Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„A fost atitudine până la final”. Mario Camora, mulţumit de jocul echipei sale. Ce spune despre Supercupa României

„A fost atitudine până la final”. Mario Camora, mulţumit de jocul echipei sale. Ce spune despre Supercupa României

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga I.

Înainte de play-off cele două echipe şi-au împărţit punctele.

„Eu zic că a fost un meci echilibrat, s-a văzut că au fost două echipe candidate la titlu pe teren.  Fiecare a vrut să câştige, dar să aştepte greşeala celeilalte, dar eu zic că, per total, echipa a jucat bine şi a avut un factor foate important, dacă vrem să luăm titlul, că a fost atitudine. Echipa a avut azi o atitudine corectă, pe care trebuie să o avem până la final”, a declarat la finalul partidei Mario Camora, căpitanul clujenilor.

Câştigătoarea campionatului din ediţia trecută, CFR Cluj, respectiv a Cupei României, FCSB, îşi vor disputa Supercupa României, joi, la Ploieşti, de la ora 19:00.
„E un trofeu şi trofeul a fost făcut ca să se câştige şi atunci noi venim cu acest obiectiv şi să câştigăm acest trofeu, pe care ni-l dorim cu toţii şi să ne bucurăm la final”, a conchis fundaşul.

În mod normal, Supercupa României ar fi trebuit să se dispute înaintea startului de campionat, însă condiţiile speciale din ultimul an, influenţat de pandemie, au dus la mutarea duelului în primăvară.

Astfel că CFR Cluj termină sezonul regulat pe locul 2, cu 64 de puncte. În timp ce, Craiova este pe locul 3, cu 58 de puncte. Liderul clasamentului a rămas FCSB, cu 65 de puncte. 

Afla mai multe despre: cfr clujmario camorasupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare