Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost bătaie mare pe David Alaba. S-a aflat ce echipe a refuzat austriacul pentru a semna cu Real Madrid

A fost bătaie mare pe David Alaba. S-a aflat ce echipe a refuzat austriacul pentru a semna cu Real Madrid
Comentarii

MARCA a anuntat in urmă cu câteva zile că David Alaba s-a înţeles cu Real Madrid.

Austriactul va avea un contract de 4 ani pe Bernabeu şi va avea un salariu de aproximativ 11 milioane de euro pe sezon, potrivit sursei citate.

Chiar dacă tatăl fotbalistului a dezminţit informaţia că Alaba ar fi semnat deja cu Real Madrid, se pare că austriacul va juca pe Bernabeu din stagiunea viitoare, anunţă mai multe surse din Spania.

La câteva zile distanţă, Kicker anunţă că Alaba va merge probabil la Real Madrid, după ce a refuzat deja să se transfere la Chelsea, Manchester United sau Juventus. Sursa citată notează că şi celelalte echipe care l-au vrut pe David Alaba, îi ofereau un salariu la fel de mare. În cele din urmă, probabil că doar opţiunea fotbalistului a făcut diferenţa.

Fundaşul a petrecut 13 ani la Bayern Munchen. Alaba a jucat în tricoul lui Bayern 408 meciuri, a marcat 32 de goluri şi a oferit 49 de pase decisive. Alaba e un fotbalist polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central sau mijlocaş central. Bayern a încercat să-l păstreze pe jucător, dar fotbalistul nu a fost de acord.

Afla mai multe despre: david alabareal madrid 

viewscnt
Articole similare