Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost bătaie mare pentru Ante Vukusic! Ce echipă din Liga I a fost interesată de atacant şi de ce a picat mutarea: „Ne-am lovit de aspectul acesta”

A fost bătaie mare pentru Ante Vukusic! Ce echipă din Liga I a fost interesată de atacant şi de ce a picat mutarea: „Ne-am lovit de aspectul acesta”

Superliga

Comentarii

Ante Vukusic a semnat cu FCSB. Înainte de a ajunge în curtea lui Gigi Becali, atacantul a avut oferte de la Sepsi Sf. Gheorghe şi de la Academica Clinceni.

Ambele echipe au fost interesate de atacantul croat, care a ales, fără să stea pe gânduri, FCSB-ul, liderul campionatului la ora actuală.

Academica şi l-a dorit, însă nu şi-a permis să îi achite pretenţiile salariale. Dezvăluirea a fost făcută în direct la GSP Live de Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor.
Vukusic a jucat în a doua repriză în meciul cu noi, iar acesta este un jucător destul de mobil. Îl cunosc foarte bine, conducerea mi l-a prezentat cu luni în urmă. L-am avut şi la Clinceni în vizor. Vali Budeanu (n.r. vicepreşedinte Academica Clinceni) are nişte prieteni impresari şi i l-au prezentat pe Vukusic. M-am uitat pe video-uri cu el şi i-am mulţumit lui Vali, pentru că este un jucător bun, de calitate, dar ne-am lovit de salariul lui şi nu ne-am înţeles în privinţa contractului”, a declarat Ilie Poenaru pentru sursa citată.

Vukusic, transferat la finalul lunii ianuarie de FCSB, a debutat chiar în derby-ul cu Dinamo, scor 1-0.
Ante Vukusic a fost golgheterul din campionatul Sloveniei, în sezonul 2019/2020, când a marcat 26 de goluri în 35 de apariţii pentru Olimpija. De asemenea, a evoluat în patru partide din preliminariile Europa League, unde a reuşit să înscrie un gol. Atacantul a mai jucat pentru Furth, Tosno, Olimpia Grudziadz şi NK Krsko.

  • 1 meci are Vukusic la naţionala Croaţiei, amicalul cu Elveţia (2-4), din august 2012


 

Afla mai multe despre: ante vukusic fcsb 

viewscnt
Articole similare