Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost cel mai bun jucător”. A dat verdictul după ce l-a văzut la treabă în Dinamo - FCSB: ”Eu vorbesc cu argumente” | EXCLUSIV

”A fost cel mai bun jucător”. A dat verdictul după ce l-a văzut la treabă în Dinamo - FCSB: ”Eu vorbesc cu argumente” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a tras concluziile după victoria din derby-ul cu Dinamo şi a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în disputa de pe Arena Naţională.

FCSB a ieşit victorioasă din derby-ul cu Dinamo. Golul care a făcut diferenţa în duelul de pe Arena Naţională a fost execuţia splendidă a lui Florinel Coman din lovitură liberă, în minutul 52.

Totuşi, în ciuda faptului că FCSB are cel mai bun atac din Superligă, la egalitate cu CFR şi Rapid, toate cu câte 31 de goluri marcate, vicecampioana nu a reuşit să producă mai multă panică la poarta penultimei clasate.

Un singur gol au marcat elevii lui Elias Charalambous, dar suficient cât să le aducă toate cele trei puncte din duelul cu marea rivală.

Unul dintre oamenii din atacul roş-albaştrilor a fost şi David Miculescu, iar acesta fost lăudat de Mihai Stoica, după ce la finalul meciului a fost criticat de Basarab Panduru.

Oficialul FCSB-ului a precizat că jucătorul de 22 de ani a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză.

În a doua parte nu a mai apărut pe gazon, fiind înlocuit de italianul Andrea Compagno, atacant pur-sânge.

Mihai Stoica: ”Cifrele lui o să arate altfel”

”Miculescu a fost cel mai bun jucător în prima parte. A făcut o primă repriză foarte bună. (...) A fost jucătorul cu cele mai multe reuşite. Eu vorbesc cu argumente. 

Mai ţineţi minte ce i-a făcut Amzăr internationalului Mogoş (n.r. Dinamo - CFR 1-1)? Miculescu l-a dominat pe Amzăr copios. Pasa pe care i-a dat-o lui Coman e genială. Scoate şi penalty. Acolo e intervenţie neglijentă, e penalty.

Cifrele lui nu arată bine, într-adevăr, dar eu spun că dacă joacă constant şi capătă încredere, cifrele lui o să arate altfel”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totuşi, David Miculescu ar putea avea încă un concurent important pe post. Gigi Becali şi-a exprimat aprecierea faţă de un fotbalist de la CFR Cluj, Philip Otele, unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Mandorlini.

Miculescu a jucat 21 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile în acest sezon, reuşind doar două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbdavid miculescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare