Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost coleg cu Mutu, iar acum e la un pas de Liga 1. Jucătorul testat de Claudiu Niculescu la Voluntari

A fost coleg cu Mutu, iar acum e la un pas de Liga 1. Jucătorul testat de Claudiu Niculescu la Voluntari

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara - FC Voluntari, în direct pe Telekom Sport, vineri, de la 18:00.

Claudiu Niculescu speră că jucătorii săi să depăşească şocul înfrângerii cu CSM Poli Iaşi, scor 0-4, şi să arate o cu totul faţă în disputa cu Timişoara.

"Ne aşteaptă o partidă extrem de grea. Ei au schimbat antrenorul şi vor fi şi mai motivaţi decât în mod normal. Am reuşit să mai ridic puţin moralul băieţilor după meciul de sâmbăta trecută, un meci care ne-a zdruncinat încrederea. Trebuie să uităm acest meci şi să ne vedem de treabă", a declarat Claudiu Niculescu.

Tehnicianul Voluntariului a vorbit şi despre situaţia lui Sânmărtean, care în aceaste zile urmează un program de recuperare şi a confirmat că în aceste zile gruparea ilfoveană îl testează pe Dominique Malonga, un atacant care a jucat alături de Adrian Mutu la Cesena.

În vârstă de 29 de ani, internaţionalul Congolez a jucat ultima dată la Servette Geneva, iar Niculescu va lua o decizie în privinţa sa în zilele următoare.

Dominique Malonga a mai fost la un pas să ajungă în Liga 1 şi în 2014, când a fost propus de Mutu la Petrolul Ploieşti.

"Da, Dominique Malonga se antrenează în aceste zile cu noi. A fost coleg cu Mutu la Cesena. Este de câteva zile alături de noi şi vom vedea dacă va semna!", a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: mutuniculescuacs poli,  

viewscnt
Articole similare