Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost cumpărat cu 500.000 de euro de Gigi Becali, a fost dat afară şi în doi ani a schimbat patru echipe. Jucătorul care nu se regăseşte :)

A fost cumpărat cu 500.000 de euro de Gigi Becali, a fost dat afară şi în doi ani a schimbat patru echipe. Jucătorul care nu se regăseşte :)

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru a schimbat din nou echipa şi a ajuns la patru cluburi în doi ani. Mijlocaşul ghanez a fost dat afară în vara lui 2017 de la FCSB, după ce s-a bătut cu Florin Tănase.

În vârstă de 26 de ani, Sulley Muniru îşi va continua cariera în Rusia, la FC Tambov, club înfiinţat în 2003 şi care în acest an a reuşit să promoveze în prima ligă a Rusiei. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce marţi a anunţat că s-a despărţit de Dinamo Minsk, echipă la care se transferase în urmă cu patru luni. Site-ul ghanasoccernet.com anunţă că Muniru a semnat pe un an cu FC Tambov, cu opţiune pentru încă un sezon.

Este a patra echipă la care Sulley Muniru se transferă după ce s-a despărţit de FCSB - în vara lui 2017. De atunci, mijlocaşul ghanez a mai jucat la Tondela (Portugalia), Malatyaspor (Turcia), Dinamo Minsk (Belarus) şi acum la FC Tambov. Nicăieri n-a reuşit însă să se impună.

Muniru a ajuns la FCSB în vara lui 2015, de la CFR Cluj, în schimbul a 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: sulley muniru 

viewscnt
Articole similare