Experiențe împreună.
You are here:

A fost dat afară de Gigi Becali şi acum a semnat cu o echipă uriaşă din fotbalul mondial. Ce nebunie! A fost cerut de unul dintre apropiaţii lui Guardiola

A fost dat afară de Gigi Becali şi acum a semnat cu o echipă uriaşă din fotbalul mondial. Ce nebunie! A fost cerut de unul dintre apropiaţii lui Guardiola

Campionate

Comentarii

A fost dat afară de Gigi Becali şi acum va lucra la una dintre cele mai mari echipe din lume. Julian Jimenez, fost preparator fizic la FCSB în mandatul lui Costel Gâlcă, şi-a dat acordul să meargă la Flamengo, una dintre cele mai importante echipe din fotbalul sud-american.

Un preparator fizic dat afară de la FCSB de Gigi Becali va lucra la Flamengo. Site-ul colunadofla.com scrie că Julian Jimenez va fi noul preparator fizic al echipei braziliene. Flamengo are un nou antrenor, pe Domenec Torrent, cel care mulţi ani din 2007 până în 2018 a fost secundul lui Pep Gardiola. 
În vara lui 2018, Torrent a decis să încerce meseria de antenor principal şi a plecat la New York City. Acum, Domenec Torrent a semnat cu Flamengo şi a insistat să-l aibă preparator fizic pe Julian Jimenez. 

A fost dat afară de Gigi Becali, acum va juca la o mare echipă

Julian Jimenez a ajuns în România în vara lui 2014, când Costel Gâlcă a semnat cu FCSB. În timpul negocierilor cu Gigi Becali, Gâlcă a certu ca Julian Jimenez să facă parte din staff-ul său, condiţie acceptată de conducerea FCSB-ului.
Dar, spre finalul sezonului 2014-215, Jimenez a fost învinovăţit tot mai des pentru accidentările repetate ale jucătorilor. De asemenea, preparatorul fizic spaniol a fost acuzat că a greşit pregătirea fizică şi că i-a dat peste cap pe jucători. Până la urmă, la finalul acelui sezon, Julian Jimenez şi Costel Gâlcă au ieşit campioni cu FCSB. A fost ultimul titlu câştigat de echipa lui Gigi Becali. 
În vara lui 2015, Gigi Becali a decis să nu-i mai prelungească înţelegerea lui Costel Gâlcă, deşi acesta câştigase titlul. Ulterior, au fost daţi afară de la FCSB şi colaboratorii lui Gâlcă, inclusi Julian Jimenez. Acum, preparatorul fizic va lucra pentru Flamengo - una dintre cele mai importante echipe din lume.

Cine este Flamengo, echipa la care va lucra Julian Jimenez

Flamengo este cea mai bogată echipă din Brazilia (venituri anuale de peste 160 de milioane de euro), cea mai populară echipă din Brazilia, este cotată la peste 420 de milioane de euro şi a câştigat de două ori Copa Libertadores. 
Julian Jimenez va lucra cu vedete precum Gabriel Barbosa (fost atacant la Inter), Pedro (fost la Fiorentina), Gerson (AS Roma), Rafinha (Bayern) sau Filipe Luis (Atletico Madrid). 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta