Experiențe împreună.
You are here:

A fost depistat pozitiv cu coronavirus al patrulea jucător din NHL. Provine tot de la Colorado Avalanche

A fost depistat pozitiv cu coronavirus al patrulea jucător din NHL. Provine tot de la Colorado Avalanche

NHL

Comentarii

Un al doilea jucător al echipei Colorado Avalanche a fost testat pozitiv, a anunţat, sâmbătă, echipa din Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), citată de Reuters.

Hocheistul, al cărui nume nu a fost menţionat, este în autoizolare faţă de colegii săi, staff, iar alte persoane care ar fi intrat în contact cu el au fost notificate, iar sănătatea lor este monitorizată, a precizat Avalanche. Anunţul duce la patru numărul jucătorilor din NHL infectaţi cu COVID-19. Un prim jucător de la Avalanche a fost testat pozitiv joi, de asemenea, fără a i se dezvălui numele, însă acesta pare că s-a vindecat.

La începutul lunii, doi jucători de la Ottawa Senators au fost şi ei infectaţi cu coronavirus.

NHL a anunţat pe 12 martie că întrerupe sezonul din cauza pandemiei de coronavirus, care a ucis până acum mii de persoane la nivel mondial. Statele Unite ale Americii a preluat ştefeta de la China şi este cel mai mare focar de infecţie cu Covid-19 al lumii: 123.000 de cazuri confirmate şi peste 1.200 de decese.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe