Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost dezvăluit punctajul din cadrul galei Balonului de Aur! Ce diferenţă a existat între Lionel Messi şi Robert Lewandowski

A fost dezvăluit punctajul din cadrul galei Balonului de Aur! Ce diferenţă a existat între Lionel Messi şi Robert Lewandowski

Lionel Messi

Comentarii

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el, iar după acest moment, organizatorii i-au pregătit o surpriză specială.

Polonezul Lewandowski a fost pe locul 2, iar Jorginho a fost pe locul 3. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de cel mai bun atacant, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Cei 180 de jurnalişti din întreaga lume care au votat Balonul de Aur au acordat note de la 6 la 1. După gală, a fost dezvăluit şi punctajul, iar Lionel Messi, câştigătorul trofeului, a avut un total de 613 puncte, cu 33 de puncte mai mult decât atacantul polonez, care a acumulat 580 de puncte.

Jorginho, mijlocaşul lui Chelsea, care s-a situat pe podium, a acumulat 460 de puncte, iar Benzema a avut doar 239. Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi, s-a situat pe locul 6, cu 186 de puncte. 

Prima reacţie a lui Messi după ce a câştigat Balonul de Aur

”Este incredibil să mă aflu din nou aici. În urmă cu doi ani am spus că sunt ultimii mei ani, iar acum sunt aici iar. Sunt extrem de fericit şi cu dorinţă să mă lupt pentru noi provocări. 

Nu ştiu cât timp îmi mai rămâne, dar sper să mai fie mult. Vreau să le mulţumesc colegilor de la Barcelona şi de la Paris, şi, în special, naţionalei Argentinei. Aveam senzaţia că îmi lipseşte ceva cu Argentina şi anul acesta am putut să îl obţin, mare parte din acest trofeu este datorat realizării de la Copa America. 

Aici este soţia mea, sunt copiii mei, părinţii. Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r - Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi dea trofeul!”, a spus Messi.  

Afla mai multe despre: messi-balonul de aur-robert lewandowski 

viewscnt
Articole similare