Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost dezvăluită oferta pe care Laporta i-a facut-o lui Messi! Contract faraonic pe 10 ani pentru cel mai reprezentativ jucător din istoria Barcelonei

A fost dezvăluită oferta pe care Laporta i-a facut-o lui Messi! Contract faraonic pe 10 ani pentru cel mai reprezentativ jucător din istoria Barcelonei

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a primit o nouă ofertă de prelungire a contractului din partea Barcelonei.

Chiar dacă vara trecută argentinianul a fost la un pas de a pleca, în acest moment el a revenit la sentimente mai bune pentru clubul unde a jucat toată cariera. Anul trecut, Messi a dorit se plece din cauza neînţelegerilor dintre el şi preşedintele catalanilor din acel moment, Josep Bartomeu.

Laporta i-a prezentat oferta finală decarului de la Barca, iar acum aşteaptă răspunsul final, potrivit Potrivit TV3. Noul contract ar fi pe o perioadă de 10 ani, care ar fi împărţiţi în 3 perioade: în primii doi ani ar fi la Barcelona, alte 3 sezoane în MLS, atât ca jucător, cât şi ca ambasador al clubului, iar alte 5 sezoane va ocupa o funcţie de conducere la club. 

Vineri, Laporta va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre situaţia lui Messi. Înainte de a câştiga alegerile, preşedintele Barcelonei a promis că îi va prelungi contractul lui Lionel Messi. În cele 47 de meciuri strânse în acest sezon, starul argentinian a înscris 38 de goluri.

Pe plan colectiv, Messi a avut un sezon slab, după ce a terminat pe locul 3 cu Barca în La Liga, iar în Champions League a fost eliminat în faza optimilor de finală. În sezonul actual, Messi a reuşit să câştige Cupa Spaniei. 

 

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare