Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost dezvăluită viitoarea destinaţie a lui Claudiu Keşeru! ”Am înţeles că aşteaptă un răspuns de acolo!” Atacantul poate pleca din Liga 1

A fost dezvăluită viitoarea destinaţie a lui Claudiu Keşeru! ”Am înţeles că aşteaptă un răspuns de acolo!” Atacantul poate pleca din Liga 1

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB pentru a rupe, din nou, plasele porţilor din Liga 1, dar atacantul a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul nu vrea să mai colaboreze cu el.

Fotbalistul a evoluat deja în actualul sezon pentru două echipe diferite şi este obligat să rămână la FCSB până la finalul sezonului. El a fost adus de Ludogoreţ, iar în această iarnă nu a putut semna cu o altă echipă din Liga 1. 

Atacantul român a ajuns într-o situaţie dificilă. Evoluţiile sale nu l-au mulţumit pe patronul FCSB, iar Gigi Becali este decis să nu îl mai folosească la echipă, deoarece vrea să le ofere mai multe şanse tinerilor jucători, cărora vrea să le crească cota.

Jean Vlădoiu, oficialul de la FC Argeş, a recunoscut că a fost în discuţii cu Claudiu Keşeru pentru un potenţial transfer la echipa argeşeană, dar atacantul în vârstă de 35 de ani a refuzat, deoarece ar avea o ofertă din Franţa. 

”Am vorbit cu Keşeru. Îl cunosc foarte bine pe Claudiu şi mi l-am dorit la Piteşti. Din păcate, el a jucat deja la două echipe. L-am fi vrut doar împrumut până în vară, ne-ar fi ajutat foarte mult. Nu ne permitem noi un transfer definitiv. Nu poate să vină nici din vară la noi. N-a vrut.

Eu am discutat cu el. Am înţeles că aşteaptă ceva din Franţa. Ştiu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuţile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB şi chiar îmi pare rău pentru situaţia în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu , preşedintele lui FC Argeş, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-keşeru 

viewscnt
Articole similare