Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost din nou festival de hochei vineri dimineaţă, în direct la Telekom Sport | NY Islanders – Washington 3-7

A fost din nou festival de hochei vineri dimineaţă, în direct la Telekom Sport | NY Islanders – Washington 3-7

Hochei pe gheață

Comentarii

Liderul diviziei Metropolitan, Washington Capitals, a câştigat cu 7-3 pe terenul lui New York Islanders şi continuă duelul de la distanţă cu campioana Pittsburgh Penguins pentru poziţia de cap de serie numărul 2 în playoff-ul conferinţei de Est.

Capitals şi Penguins aveau acelaşi număr de puncte înaintea meciurilor de ieri-noapte, câte 85, dar Washington era pe primul loc datorită faptului că aveau două meciuri mai puţin jucate. Cu Pittsburgh câştigând la Montreal cu 5-3, Ovechkin şi colegii săi nu aveau decât varianta victoriei la Barclays Center, pentru a-şi păstra locul 1 în divizie.

Rusul venea după un meci istoric, în care atinsese borna de 600 de goluri marcate în NHL, dar împotriva lui Islanders nu a reuşit decât o pasă decisivă. Gazdele au condus o singură dată, în minutul 3, apoi Capitals au trecut la treabă şi au terminat în avantaj fiecare repriză: 3-2 după primele 20 de minute, 5-2 la finalul reprizei a doua şi 7-3 scor final.

Pentru Islanders, înfrângerea aproape că pune capăt speranţelor de calificare în playoff, new-york-ezii găsindu-se acum la 10 puncte sub linie, cu 12 partide rămase de disputat. Şi asta deoarece Columbus Blue Jackets au câştigat la Philadelphia şi i-au egalat pe Flyers în lupta pentru locul 3 în clasamentul diviziei Metropolitan.

Alex Ovechkin rămâne, pentru moment, liderul golgeterilor din NHL, cu 42 de reuşite, urmat de Patrik Laine (41) şi de Evgheni Malkin (40).

 

Afla mai multe despre: ny islanderswashingtonhocheitelekom sportnhl 

viewscnt
Articole similare