Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„A fost foarte greu. N-am prea avut spaţii. FCSB a jucat cu cinci fundaşi”. Andrei Ivan, declaraţie ciudată după ce Craiova a fost dominată de FCSB

„A fost foarte greu. N-am prea avut spaţii. FCSB a jucat cu cinci fundaşi”. Andrei Ivan, declaraţie ciudată după ce Craiova a fost dominată de FCSB
Comentarii

U Craiova rămâne fără victorie la Bucureşti cu FCSB în ultimii 30 de ani. Andrei Ivan este unul dintre fotbaliştii doriţi de-a lungul timpului de Gigi Becali, dar atacantul a refuzat de fiecare dată să îmbrace tricoul roş-albastru. Revenit anul acesta în Bănie, Ivan şi-a continuat rivalitatea cu vicecampioana, chiar dacă echipa sa a pierdut cu 0-2.

În 13 partide jucate în Liga 1 sezonul acesta, Andrei Ivan a înscris doar două goluri. Vârful de 22 de ani a avut o prestaţie modestă şi cu derbyul cu FCSB de pe Naţional Arena, dar şi-a păstrat energia pentru declaraţii la flash interview. 

„Un meci foarte greu contra FCSB-ului. Prima repriză ne-au dominat total, au înscris pe două greşeli ale noastre şi ăsta a fost rezultatul meciului, 2-0. 

Două greşeli copilăreşti ne-au costat foarte mult, au înscris două goluri. În repriza a doua am avut şi noi foarte multe ocazii de a marca, dar nu am avut noroc. 

(Simţi că e diferenţă mare între FCSB şi Craiova?)
Nu ştiu ce să zic în privinţa aceasta. Suntem două echipe foarte bune, ne batem pentru titlu şi vom vedea în playoff. 

(Sunteţi mai aproape de playout decât de titlu. Aveţi emoţii în această privinţă?)
Nu, chiar nu am emoţii. Avem două meciuri acasă anul viitor şi sunt 100% convins că le vom câştiga.

Cum a fost revenirea la Craiova? A fost greu să te readaptezi?
Nu, de ce să îmi fie greu? Mă simt foarte bine, dar joc pe un post care nu îmi place. De preferinţă aş vrea să joc stânga. Asta este. 

Am avut cu domnul antrenor o discuţie şi a spus că mă bagă unde avem nevoie. Încă nu avem un vârf, Koljic este accidentat şi am jucat eu. 

Mi-a fost foarte greu, pentru că nu am avut spaţii. Cei de la FCSB au jucat cu cinci fundaşi şi nu am avut deloc spaţii”, a declarat Andrei Ivan la finalul meciului FCSB - U Craiova. 

Afla mai multe despre: ivanfcsb 

viewscnt
Articole similare