Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost foarte greu să ne antrenăm, dar a trebuit să ne adaptăm condiţiilor" Un arbitru din Liga 1, dezvăluiri despre perioada de pauză din fotbalul românesc

"A fost foarte greu să ne antrenăm, dar a trebuit să ne adaptăm condiţiilor" Un arbitru din Liga 1, dezvăluiri despre perioada de pauză din fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Marcel Bârsan a vorbit cu Telekom Sport despre cum a traversat perioada de pauză cauzată de pandemia de coronavirus în România.

Unul dintre cei mai experiementaţi cavaleri ai fluierului din România, a explicat pentru Telekom Sport cum a decurs perioada de pauză cauzată de pandemia de coronavirus: "Nu a fost o perioadă foarte uşoară, ţinând cont de restricţiile pe care le-am avut pe durata perioadei de urgenţă. A fost foarte greu să ne antrenăm, dar a trebuit să ne adaptăm condiţiilor. Acum mă bucur că s-au deschis parcurile cel puţin şi ne putem desfăşura mai uşor pregătirea fizică. Pe latură profesională am avut şedinţe video, video conferinţe de perfecţionare, analiză video, nimic mai mult" a spus Bârsan.

Se vor schimba lucrurile în fotbalul de la noi, după reluarea competiţiei? "Rămâne de văzut, chiar nu pot să fac asemea aprecieri, chiar nu pot să îmi dau seama. Probabil că vor exista ceva reţineri din partea tuturor, pentru că este normal fiecare vrea să se protejeze pe el şi pe familia lui, dar vom vedea. Sperăm să fie din punct de vedere tehnic la acelaşi nivel sau poate chiar mai bun, ţinând cont de perioada asta, echipele au mai avut timp de pregătire. Partea mai puţin bună este că probabil se vor disputa meciuri fără spectatori. Ceea ce nu este foarte confortabil nici pentru noi ca arbitri şi bănuiesc pentru că nici pentru jucători, pentru echipe." a mai spus Marcel Bârsan, care a mărturisit că nu are emoţii în ceea ce priveşte reluarea sezonului: "Personal eu nu am o teamă"

Marcel Bârsan a debutat în Liga 1 la data de 20 august 2012, când a condus un meci dintre FC Viitorul Constanţa şi CS Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: marcel bârsan 

viewscnt
Articole similare