Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost găsit înlocuitorul lui Pitu? Atacantul cu un meci în naţionala României, varianta lui Gică Hagi la Farul Constanţa | EXCLUSIV

A fost găsit înlocuitorul lui Pitu? Atacantul cu un meci în naţionala României, varianta lui Gică Hagi la Farul Constanţa | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a reuşit să se înţeleagă cu Bordeaux pentru transferul lui Alexi Pitu, iar acum are nevoie de un înlocuitor. "Regele" are la dispoziţie o variantă, dar alegerea e riscantă.

Cine l-ar putea înlocui pe Alexi Pitu la Farul Constanţa

În plină luptă pentru titlul Superligii, Farul Constanţa l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux, în Ligue 2. Pentru meciurile rămase, Gică Hagi ar putea apela la o soluţie riscantă şi să înlocuiască un fotbalist de 20 de ani cu unul de 16 ani. 

Enes Sali este unul dintre pretendenţii locului lăsat liber de Alexi Pitu în partea stângă a atacului. Sali are un meci în naţionala României, într-un proces început de FRF pentru a nu-l pierde în defavoarea naţionalei Turciei sau Canadei, iar în acest sezon a bifat doar 271 de minute, un gol şi două pase decisive. 

După ce a fost întrebat cine ar putea intra în lotul lui Alexi Pitu, expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a răspuns fără să ezite. 

"Sali! Doukoure a jucat puţin în dreapta cu noi şi ne-a dat şi gol", a declarat Mihai Stoica. 

De asemenea, managerul FCSB, echipa care se bate la titlu cu CFR Cluj, Farul Constanţa, Rapid sau Universitatea Craiova, a fost luat prin surprindere în a doua repriză a partidei de la Ovidiu. 

CFR Cluj a marcat de trei ori în a doua repriză şi a câştigat la scor de neprezentare. De asemenea, campioana en titre a preluat conducerea în clasamentul Superligii, după prima victoria dintr-un meci oficial în 2023. 

 "Dacă-mi spuneai ieri, după prima repriză, că Farul pierde cu 3-0, îţi spuneam să te culci. Chiar aşteptam să văd dacă CFR fără Deac se exprimă coerent. De câte ori era pe teren, vedeam cum aşteaptă o fază fixă. 

CFR a jucat foarte, foarte bine, doar ei au jucat în a doua parte a meciului, iar golurile sunt marcate... Al doilea e pe greşeala lui Sîrbu, dar primul şi al treilea...", a mai spus expertul Orange Sport.

Alexi Pitu aduce două milioane de euro Farului Constanţa

Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani, de la Farul Constanţa, va semna cu echipa franceză de ligă secundă Girondins Bordeaux până în 2027. 

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani.

El a marcat cinci goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

Afla mai multe despre: alexi pituenes salifarul constantaalexi pitu bordeauxtransfer alexi pitu 

viewscnt
Articole similare