Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost greu să anticipăm echipa lor” Edward Iordănescu, înainte de derby: ”Nu ne interesează CFR. Locul 1 e departe” Care este situaţia lui Budescu VIDEO

 ”A fost greu să anticipăm echipa lor” Edward Iordănescu, înainte de derby: ”Nu ne interesează CFR. Locul 1 e departe” Care este situaţia lui Budescu VIDEO

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu, tehnicianul formaţiei FCSB, a vorbit înainte de meci despre partida cu Dinamo, dar şi despre noile achiziţii, Constantin Budescu, Claudiu Keşeru şi Valentin Ghoerghe.

Edward Iordănescu Jr a mărturisit că noile achiziţii de la Dinamo i-au dat puţin planurile peste cap în analiza adversarului: ”A fost greu să anticipăm echipa lor. Au 8-9 jucători noi, mi-e greu să anticipez la ce nivel sunt şi ce schimbări pot apărea la adversar, ca structură de joc, jucători”

Noua achiziţie, Constantin Budescu nu este în lot pentru acest meci: ”Budescu o să fie în lot când o să fie apt 100% din punct de vedere medical şi când o să fie la un nivel fizic care să-i permită asta. Îl vom ajuta, este un jucător de care aveam nevoie, dar haideţi să vorbim despre joc.”

În schimb, alte două achiziţii ale FCSB-ului, Claudiu Keşeru şi Valentin Ghoerghe sunt titulari. Edward Iordănescu a explicat: ”Keşeru şi Vali Gheorghe vin după pauză, nu sunt 100%, dar au un nivel care le permite să joace.”

Fost tehnician în Gruia, Iordănescu Jr nu a comentat înfrângerea campioanei de la Botoşani şi a evitat elegant un răspuns: ”Nu ne interesează înfrângerea CFR-ului. Ne interesează jocul nostru, locul 1 e atât de departe, încât focusul nostru este să începem să producem rezultate şi să ne construim un nivel de joc şi rezultate care să ne permită să privim în viitor şi spre primul loc” a încheiat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare