Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost haos în vestiarul Argentinei la această Cupă Mondială! Motivul incredibil pentru care Sampaoli l-a folosit rar pe Aguero

A fost haos în vestiarul Argentinei la această Cupă Mondială! Motivul incredibil pentru care Sampaoli l-a folosit rar pe Aguero

Cupa Mondială

Comentarii

Motivul pentru care Sergio Aguero a fost folosit foarte puţin la Cupa Mondială nu are legătură cu fotbalul, scrie sportbible.com. Atacantul lui Manchester City ar fi făcut parte dintr-un grup de răzvrătiţi.

Argentina a fost una dintre dezamăgirile Cupei Mondiale. A ieşit în evidenţă mai ales Jorge Sampaoli, care a preferat să ţină pe bancă vedete precum Aguero, Higuain sau Dybala. Una dintre marile probleme ale argentinienilor a fost că selecţionerul a pierdut vestiarul şi de aici au apărut ciudăţeniile din echipa de start.

De altfel, este inexplicabil motivul pentru care Sampaoli a fost păstrat pe bancă după ce s-a chinuit să califice echipa la Cupa Mondială. Mulţi dintre jucători au considerat că antrenorul în vârstă de 58 de ani este depăşit de evenimente, astfel că au mers la Claudio Tapia - preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal - şi i-au cerut să-l schimbe. Sau, cel puţin, jucătorii să aibă un cuvânt de spus în alcătuirea primului ”11”.

Aici a fost începutul dezastrului. Sergio Aguero a făcut parte din grupul de jucători care au cerut demisia lui Sampaoli. Selecţionerul Argentinei a ştiut acest lucru şi l-a pedepsit pentru îndrăzneala pe care a avut-o. Este posibil ca Higuain şi Dybala să fi fost şi ei în aceeaşi situaţie. Deznodământul nu s-a lăsat prea mult aşteptat. Argentina s-a calificat cu mari emoţii în optimi, după ce a învins-o greu pe Nigeria, dar cu Franţa n-a mai avut acelaşi noroc.

 

Afla mai multe despre: jorge sampaoliargentinaaguerofranta 

viewscnt
Articole similare