Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost implicată în faza accidentării, iar acum îi cere scuze! Szimonetta Planeta, mesaj pentru Cristina Neagu: ”Sunt alături de tine”

A fost implicată în faza accidentării, iar acum îi cere scuze! Szimonetta Planeta, mesaj pentru Cristina Neagu: ”Sunt alături de tine”galerie foto

Handbal

Comentarii

Szimonetta Planeta a incomodat-o pe Cristina Neagu la faza în care vedeta naţionalei României s-a accidentat în meciul cu Ungaria, iar acum i-a trimis un mesaj emoţionant Cristinei.

Handbalista maghiară i-a cerut scuze Cristinei Neagu pentru întâmplarea neplăcută şi i-a transmis că nu a avut niciun moment intenţia de a-i face rău.

"Dragă Cris, îmi pare foarte rău de întâmplarea ghinionistă de ieri care avut loc în sală. Suntem advesare pe teren, dar în afara lui suntem colege. Deci niciuna nu vrea să-i facă rău celeilalte. Sunt alături de tine în aceste momente grele şi sper să te întorci în handbal cât mai repede. Mult noroc! Sper să te văd în curând pe teren", a fost mesajul pe care Szimonetta Planeta i l-a transmis Cristinei Neagu pe contul de Instagram.

Afla mai multe despre: szimonetta planetaneagumesaj 

viewscnt
Articole similare