Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost în Comitetul Executiv al UEFA şi spune că şi el ar fi meritat o invitaţie la tragerea la sorţi: ”Eu am adus EURO 2020 la Bucureşti”

A fost în Comitetul Executiv al UEFA şi spune că şi el ar fi meritat o invitaţie la tragerea la sorţi: ”Eu am adus EURO 2020 la Bucureşti”

FRF

Comentarii

Mircea Sandu spune că şi el ar fi meritat să primească o invitaţie la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, care a fost găzduită de România, deoarece el a fost cel care a reuşit să aducă la Bucureşti meciuri de la Campionatul European.

FRF l-a omis pe Gică Hagi când a împărţit invitaţiile pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, deşi este considerat cel mai mare fotbalist din istoria României. Mircea Sandu spune că ”Regele” n-ar fi trebuit să lipsească de la un asemenea eveniment, însă nici Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu sau Emeric Ienei n-ar fi trebuit ocoliţi.

Mai mult, fostul preşedinte FRF spune că şi el ar fi trebuit să primească o invitaţie, deoarece, în mandatul pe care l-a avut în Comitetul Executiv al UEFA, a reuşit să obţină organizarea unor meciuri de la EURO 2020, la Bucureşti:

”(Despre faptul că FRF nu l-a invitat pe Hagi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020) M-aş referi în primul rând la mine, pentru că fără lipsă de modestie, acest Campionat European l-am adus eu. Sigur, ajutat de Guvernul României, ajutat de colegii mei din Federaţie, aeroportul, Primăria, am făcut o echipă care am muncit foarte bine şi s-a obţinut cu mine la Comitetul Executiv UEFA această organizare. Ceea ce e formidabil pentru România. În 2011 am început demersurile, văzând celelalte ţări cum s-au dezvoltat pe astfel de evenimente, am crezut că statul român va face în suficienţi de mulţi ani pe care-i avea la dispoziţie atât autostrăzi, cât şi trenuri rapide.



Din păcate, n-am văzut lucrul acesta şi văd că şi problema metroului, trenului de la aeroport la stadion creează probleme. Gică Hagi, de drept, trebuia să fie invitat, pentru că întotdeauna când ai invitaţi de afară, aduci cele mai importante personalităţi, măcar ale domeniului respectiv. Nu mai spun de Ilie Năstase şi de Patzaichin, care e cel mai mare campion al României, din punctul meu de vedree.Şi sigur că încă vreo 2-3 colegi de-ai lui Hagi ar fi trebuit să fie prezenţi, şi Lucescu, şi Iordănescu, Ienei, oameni care au dus la Campionate Europene şi Mondiale echipele naţionale”,
a declarat Mircea Sandu.

Afla mai multe despre: mircea sandu 

viewscnt
Articole similare