Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost în probe la Craiova, dar a semnat cu o echipă din Italia. FOTO | Cum arată acum Minala, despre care s-a zvonit că ar avea 50 de ani

A fost în probe la Craiova, dar a semnat cu o echipă din Italia. FOTO | Cum arată acum Minala, despre care s-a zvonit că ar avea 50 de anigalerie foto

Campionate

Comentarii

Joseph Minala, jucătorul care a fost acuzat că şi-a falsificat vârsta şi care a fost în probe la Universitatea Craova, a semnat cu o echipă din ligile inferioare ale Italiei.

Joseph Minala a devenit celebru la Lazio, unde era considerat un jucător de mare perspectivă. Însă, la 17 ani, a fost acuzat de un site african că vârsta sa reală ar fi de... 42 de ani.

Între timp, Minala a împlinit 25 de ani şi la începutul acestui sezon a fost în probe la Universitatea Craiova. N-a fost păstrat şi acum a semnat cu o echipă din Italia.

Cu cine a semnat Joseph Minala după ce a fost în probe la Universitatea Craiova

Joseph Minala, devenit foarte celebru pentru problemele legate de vârsta sa, a fost în vară foarte aproape să semneze cu Universitatea Craiova.

Mijlocaşul camerunez a fost în probe la echipa din Bănie, lucru care atunci a fost confirmat şi de Laurenţiu Reghecampf:

”Vom vedea ce vom face cu Minala, mai sunt două zile în care îl vom vedea şi vom decide în privinţa lui”, a spus atunci Reghecampf. Minala n-a impresionat şi a fost lăsat să plece.

Până la urmă, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a reuşit să-şi găsească un agajament în ligile inferioare din Italia.

Joseph Minala a fost anunţat oficial la Lucchese 1905, o echipă care joacă în Serie C.

”Lucchese 1905 anunţă oficial că a achiziţionat drepturile asupra prestaţiilor sportive ale lui Joseph Marie Minala, mijlocaş camerunez născut în 1996”, a fost anunţul oficial al lui Lucchese.

Joseph Minala a devenit foarte celebru din cauza zvonurilor despre vârsta sa

Născut în Camerun, Joseph Minala a atras atenţia în 2013, când a fost transferat de Lazio. Avea atunci 17 ani şi era considerat o mare speranţă a fotbalului mondial.

Însă mijlocaşul camerunez a devenit celebru mai repede decât se aştepta, dar nu din cauza performanţelor din teren.

Un site african a scris că Joseph Minala ar avea de fapt 42 de ani, nu 17, aşa cum reieşea din certificatul de naştere. Zvonul a fost completat de trăsăturile fizice ale lui Minala, care arăta mult mai matur decât vârsta pe care o avea atunci.

În urma acestor zvonuri, Federaţia Italiană de Fotbal a deschis o anchetă şi a ajuns la concluzia că Joseph Minala n-a minţit în privinţa vârstei şi chiar avea 17 ani.

Afla mai multe despre: joseph minala 

viewscnt
Articole similare