Experiențe împreună.
You are here:

„A fost incredibil”. Messi, elogiat de Valverde după succesul cu Dortmund

„A fost incredibil”. Messi, elogiat de Valverde după succesul cu Dortmund

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat, miercuri seară, că atacantul Lionel Messi a fost incredibil în meciul câştigat cu Borussia Dortmund, din etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor.

„Nu exista un moment mai potrivit decât acesta. Pur şi simplu, Lionel Messi a fost incredibil. A făcut ce a făcut şi mai ales într-un meci care a contat pentru calificarea noastră în optimile Ligii Campionilor

Am făcut parte din cea mai grea grupă. Am suferit un pic pentru această performanţă, dar a meritat.”, a declarat Valverde.

FC Barcelona s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa Borussiei Dortmund, în al 700-lea meci al lui Lionel Messi pentru gruparea catalană. Messi a înscris un gol şi a pasat decisiv la celelalte două marcate de Suarez ’29 şi Griezmann ’67.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe