Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost la FCSB, a impresionat în Spania şi acum pleacă în SUA. Veste excelentă primită de Andrei Gâlcă, fiul lui Costel Gâlcă

A fost la FCSB, a impresionat în Spania şi acum pleacă în SUA. Veste excelentă primită de Andrei Gâlcă, fiul lui Costel Gâlcă

Stranieri

Comentarii

Andrei Gâlcă, fiul lui Costel Gâlcă, a primit o bursă la Universitatea Missouri Valley College. Aici va studia administrarea afacerilor şi marketingul şi va juca în paralel pentru echipa de fotbal a universităţii.

Andrei Gâlcă şi-a făcut junioratul la FCSB, dar a plecat apoi la CD Ejido, un club din Andalusia. În paralel, a avut grijă să-şi concentreze atenţia pe şcoală şi acum a venit răsplata. Site-ul diariodealmeria.es notează că Andrei Gâlcă a primit o bursă ”Talento y Deporte (n.r. Talent şi Sport)” şi jucătorul născut în anul 2000 va pleca în SUA, unde va studia la Missouri Valley College.

Aici, Andrei Gâlcă va studia administrarea afacerilor şi marketingul, dar va fi legitimat şi la echipa locală a universităţii, una dintre cele mai bune din campionatele universitare din SUA. Jurnaliştii spanioli susţin că fiul lui Costel Gâlcă a fost unul dintre cei mai buni elevi de la Altaduna-Saladares, vorbeşte trei limbi străine, dar are şi calităţi de fotbalist.

Afla mai multe despre: andrei galcacostel galca 

viewscnt
Articole similare