Experiențe împreună.
You are here:

A fost la petrecere, când în ţară a fost declarată starea de urgenţă. Fost fotbalist cu 300 de meciuri în Premier League, arestat: "A fost doar o întâlnire"

A fost la petrecere, când în ţară a fost declarată starea de urgenţă. Fost fotbalist cu 300 de meciuri în Premier League, arestat: "A fost doar o întâlnire"galerie foto

Fotbal

Comentarii

În întreaga lume sunt derulate campanii pentru a-i face pe cetăţeni să stea în casă şi să nu interacţioneze fizic cu alte persoane, pentru a nu răspândi virusul COVID-19, dar foarte mulţi oameni nu înţeleg aceste norme.

Este şi cazul lui Nolberto Solano, un fost fotbalist peruvian care a adunat 302 meciuri în Premier League pentru West Ham, Newcastle şi Aston Villa. Deşi în Peru a fost decretată starea de urgenţă, Solano a plecat din autoizolare la o petrecere, cu zeci de invitaţi.

Poliţia a ajuns la locul faptei, dar petrecăreţii nu au deschis. Poliţiştii au fost nevoiţi să escaladeze gardul şi să îl încătuşeze pe Solano. Acesta a fost eliberat câteva ore mai târziu.

"A fost o întânire, nu o petrecere. Uitaţi-vă la mine cum sunt îmbrăcat!", a declarat Solano după ce a fost eliberat.

Nolberto Solano a strâns 95 de meciuri şi 19 goluri în tricoul echipei naţionale.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe