Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost lăudat de toată lumea, dar clujenii îl pun la colţ: "Am pierdut două puncte aiurea!"

A fost lăudat de toată lumea, dar clujenii îl pun la colţ: "Am pierdut două puncte aiurea!"

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii celor de la CFR Cluj sunt dezamăgiţi că n-au bătut-o pe FCSB, dar îl arată cu degetul şi pe arbitrul Marcel Bârsan pentru penalty-ul din care steliştii au egalat.

"Rămân cu un gust amar după meciul cu Steaua pentru că am jucat bine. Nici nu ştiu ce se zic la faza cu penalty-ul... Oricum, FCSB nu şi-a creat prea multe ocazii. E un rezultat bun doar pentru că rămânem pe primul loc. Concluzia noastră e că am pierdut aiurea două puncte importante. Nu cred că suntem favoriţi la titlu. Mai sunt FCSB, Craiova, cu ele ne vom lupta până la final", spune Mario Camor pentru Telekom Sport.

Acesta a fost completat de Ovidiu Hoban: "Nu sunt deloc mulţumit cu acest scor pentru că noi trebuia să câştigăm meciul. E bine şi un punct, dar nu e deloc echitabil, n-avem ce face, mergem înainte. Cred că am avut ocaziile mai clare şi cred că acel 11 metri primit de FCSB n-a fost! Cred că rezultatul a fost decis de arbitraj, dar lăsăm specialiştii să-l tragă la răspundere. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră. Nu suntem favoriţi, campionatul e deschis".

Afla mai multe despre: mario camoraovidiu hobancfr clujsteauamarcel barsan 

viewscnt
Articole similare