Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost mai mult decât tenis...” Horia Tecău, mesaj superb pentru echipa de Fed Cup a României

”A fost mai mult decât tenis...” Horia Tecău, mesaj superb pentru echipa de Fed Cup a României

Tenis

Comentarii

România a pierdut semifinala cu Franţa şi a ratat astfel calificarea în finala Fed Cup, care urma să se dispute în Australia.

Înfrângerea a cauzat multă durere în rândul sportivelor noastre, iar cea mai afectată de acest eşec a părut a fi Simona Halep, care nu a avut puterea de a participa la conferinţa de presă de după partidă.

La o zi după meciul din semifinale de la Rouen, Horia Tecău le-a transmis un mesaj de încurajare fetelor, prin intermediul reţelor de socializare.

”Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis... A fost suflet, pasiune, atitudine, dăruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie!

Ca sportiv, sunt inspirat de dăruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care şi-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul întregii echipe!

Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea şi prezenţa lui Florin Segărceanu! Ce echipă a format!

Unele înlocuite, altele accidentate, trăind momentul şi susţinându-se până la capăt. Îşi doreau să fie acolo una pentru cealaltă. Mare lucru! 

Şi, nu în ultimul rând, ca suporter, am fost inspirat de susţinerea neobosită, necondiţionată a unui grup de suporteri ‘uriaşi’, la Rouen şi peste tot în lume. 

Aţi ridicat standardul! Noi, restul, ce hotărâm să facem? Ce luăm din această experienţă? Cu ce atitudine continuăm? E doar alegerea noastră!”, a scris tenismanul pe contul personal de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis..  A fost suflet, pasiune, atitudine, dăruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie!  Ca sportiv, sunt inspirat de dăruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care şi-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul întregii echipe! Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea şi prezenţa lui Florin Segărceanu! Ce echipă a format! Unele înlocuite, altele accidentate, trăind momentul şi susţinându-se până la capăt. Îşi doreau să fie acolo una pentru cealaltă. Mare lucru! Şi, nu în ultimul rând, ca suporter, am fost inspirat de susţinerea neobosită, necondiţionată a unui grup de suporteri ‘uriaşi’, la Rouen şi peste tot în lume. Aţi ridicat standardul!  Noi, restul, ce hotărâm să facem? Ce luăm din această experienţă? Cu ce atitudine continuăm? E doar alegerea noastră! 

O postare distribuită de Horia Tecău (@horiatecau) pe

Afla mai multe despre: tenistecau 

viewscnt
Articole similare