Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost "nebunul" din poarta UEFAntasticilor, l-a distrus pe Becali, iar acum a semnat cu o nouă echipă. Cum arată "circarul" Carlos la 39 de ani

A fost "nebunul" din poarta UEFAntasticilor, l-a distrus pe Becali, iar acum a semnat cu o nouă echipă. Cum arată "circarul" Carlos la 39 de anigalerie foto

FCSB

Comentarii

Carlos Alberto Fernandes este unul dintre cei mai importanţi jucători străini care au evoluat în fotbalul românesc. Fostul portar al celor de la FCSB a ajuns la 39 de ani, însă, după o scurtă pauză, a revenit la antrenamente.

Deşi transfermarkt.com îl dă retras din fotbal încă din vara anului 2018, Carlos şi-a găsit un nou angajament. Conform presei din Portugalia, portarul de 39 de ani a semnat un contract Limianos, ocupanta locului 13 din liga a treia portugheză.

În iarna anului 2006, FCSB l-a luat, liber de contract, pe Carlos, care s-a impus imediat în poarta roş-albaştrilor. Goalkeeper-ul a contribuit decisiv la câştigarea a doua trofee alături de de Cosmin Olăroiu, campionatul şi Supercupa României.

În plus, în primăvara anului 2006, Carlos a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA alături de FCSB, şi a fost titular în poarta roş-albaştrilor la eşecul greu de suportat de la Middlesbrough. Apoi, FCSB a mers în grupele Ligii Campionilor, însă Carlos s-a despărţit de campioana României de atunci în iarna lui 2007, după o serie de gafe care i-au atras criticile dure ale lui Gigi Becali, care l-a numit "circar".

"Am pierdut cu 1-4 meciul cu Real Madrid, dar eu n-am avut nicio vină la goluri. Am auzit eu ce-a zis la zona mixtă, pe «Bernabeu». Atunci aveam oferte de la Betis şi Sevilla, voiam să plec, dar nu m-a mai lăsat.

Becali nu vorbea niciodată cu jucătorii, noi îl vedeam doar la televizor, unde era acuzat că încearcă să cumpere fotbalişti de la echipele cu care urma să jucăm.

Este un om îmbogăţit peste noapte, care plimba oile pe deal şi dintr-o dată s-a trezit cu o mare avere. El nu are respect faţă de nimeni şi nimic! I-a făcut căpitanului său acelaşi lucru pe care mi l-a făcut şi mie, care îi era şi fin (n.r. lui Mirel Rădoi)" , declara Carlos în urmă cu doi ani.

Carlos şi-a continuat cariera în Iran, în Angola, în Turcia şi la numeroase echipe din primele trei ligi ale Portugaliei. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: carlossteauafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare