Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o aventură fantastică, dar sunt trist". Concluziile lui Simon Kjaer după eliminarea Danemarcei din semifinalele EURO 2020

"A fost o aventură fantastică, dar sunt trist". Concluziile lui Simon Kjaer după eliminarea Danemarcei din semifinalele EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

"A fost o aventură fantastică", au fost primele cuvinte ale căpitanului Danemarcei, Simon Kjaer, după înfrângerea suferită în faţa Angliei (1-2), în prelungiri, în a doua semifinală de la EURO 2020.

"A fost o aventură fantastică, dar sunt trist că s-a încheiat în acest fel. Susţinerea pe care am primit-o depăşeşte tot ce am sperat. Sunt mândru. Dar sunt şi decepţionat pentru că ne doream să mergem până în finală.

Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă în anumite momente am avut şi o reducere de ritm. Dacă eram un pic mai tranşanţi la anumite ocazii în prima repriză, atunci am fi putut marca acel gol în plus", a spus Kjaer.

Selecţionata de fotbal a Angliei s-a calificat în finala EURO 2020, în urma victoriei reuşite în faţa Danemarcei, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, miercuri seara, pe stadionul Wembley, în a doua semifinală a competiţiei.

Anglia va întâlni Italia în prima sa finală la EURO şi a doua din istorie la un turneu final, după ce a cucerit titlul mondial în 1966.

Selecţionata Albionului a câştigat în faţa Danemarcei printr-un gol marcat dintr-un penalty uşor acordat, pe care Harry Kane nu a reuşit să-l transforme (104), dar atacantul lui Tottenham a avut prezenţa de spirit de a urmări faza şi a reluat în plasă mingea respinsă de portar. Danezii au deschis scorul prin Mikkel Damsgaard (30), Anglia egalând relativ repede, prin autogolul lui Simon Kjaer (39).

Românul Ovidiu Haţegan a fost al patrulea oficial la semifinala de miercuri, iar Sebastian Gheorghe, arbitru asistent de rezervă.

Finala EURO 2020 se va juca duminică, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley, între Anglia şi Italia.

Afla mai multe despre: angliaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare