Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o nebunie!" EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Popescu după barajul câştigat dramatic în Scoţia! Nici nu se gândeşte să mai revină la Dinamo

"A fost o nebunie!" EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Popescu după barajul câştigat dramatic în Scoţia! Nici nu se gândeşte să mai revină la Dinamogalerie foto

Stranieri

Comentarii

St. Mirren s-a menţinut dramatic în prima ligă din Scoţia după ce a câştigat la penalty-uri barajul cu Dundee Utd, partidă încheiată în inferioritate de echipa românilor Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu.

Popescu a vorbit pentru Telekom Sport după partida cu Dundee, precizând că îşi doreşte să continue în Scoţia. Fundaşul a fost împrumutat de Dinamo până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare.

"Sunt foarte fericit pentru ceea ce am reuşit să facem! Când am venit în Scoţia am avut speranţe mari ca îi pot ajuta şi iată că am reuşit. Nici acum nu realizez că am rămas în prima liga. A fost sărbătoare mare! Am cântat cu fanii, a fost o nebunie. Mă bucur nespus de această performanţă. Acum sper să fie bine şi pentru mine. Mă simt foarte bine aici şi sper să rămân aici", a declarat Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

După 1-1 în timpul regulamentar (0-0 în tur), St. Mirren s-a impus la penalty-uri, cu Popescu marcator, în timp ce Dundee a ratat toate cele patru lovituri executate.

Afla mai multe despre: mihai popescu 

viewscnt
Articole similare