Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost o nouă seară specială în NHL | Echipa din Florida a câştigat cu 3-1 pe terenul lui New Jersey Devils

A fost o nouă seară specială în NHL | Echipa din Florida a câştigat cu 3-1 pe terenul lui New Jersey Devils

NHL

Comentarii

Tampa Bay Lightning, cap de serie numărul 1 în playoff-ul confeinţei de Est a NHL, şi-a respectat statutul şi a obţinut o victorie care ar putea fi decisivă pentru calificarea în turul secund. În direct la Telekom Sport, echipa din Florida a câştigat cu 3-1 pe terenul lui New Jersey Devils şi conduce cu acelaşi scor la general, urmând să găzduiască meciul 5 sâmbătă noapte.

Gazdele, care reveniseră la viaţă în meciul 3, adjudecat cu 5-2, au început mai bine şi au fructificat un avantaj de 5 contra 3 în prima repriză, prin şutul excepţional al lui Kyle Palmieri. Lightning au beneficiat, însă, de o primă linie în mare formă şi acest lucru a făcut diferenţa: Nikita Kucherov a terminat cu două goluri şi o pasă decisivă (8 puncte în 4 meciuri până acum) şi J. T. Miller a avut şi el tot trei puncte, iar Tampa Bay îşi confirmă statutul de campioană a conferinţei la finalul sezonului regulat. Meciul a fost presărat cu incidente şi cu eliminări de ambele părţi, după ce Kucherov i-a aplicat o lovitură funaşului Sammi Vatanen, de la New Jersey, şi acesta a părăsit jocul din prima repriză.

În celălalt meci disputat în conferinţa de Est, campionii Pittsburgh Penguins au învins cu 5-0 la Philadelphia şi conduc tot cu 3-1 la general, având şansa să încheie seria în meciul 5, pe teren propriu. Vineri dimineaţă, de la ora 02:00, Telekom Sport transmite în direct meciul 4 dintre Toronto Maple Leafs şi Boston Bruins, partidă în care canadienii sunt obligaţi să câştige, pentru a nu fi puşi în situaţia de a ajunge la scorul general de 1-3.

 

Afla mai multe despre: new jersey devilstampa baytelekomsportnhl 

viewscnt
Articole similare