Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o partidă dârză, aprigă!” Stoican a tras concluziile după înfrângerea de la Severin: ”O să avem probleme din cauza asta”

”A fost o partidă dârză, aprigă!” Stoican a tras concluziile după înfrângerea de la Severin: ”O să avem probleme din cauza asta”

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de U Craiova 1948, scor 1-0.

”O partidă dârză, aprigă, nu spectaculoasă, câteva situaţii şi de o parte şi de cealaltă. Ei cu un şut senzaţional, am înţeles că a fost deviat, gol, s-a scris istoria acestei partide. Am încercat în a doua repriza, dar prea puţin pentru a întoarce rezultatul. Şi ce s-a întâmplat la final nu anunţa în timpul jocului acea divergenţă dintre jucători şi prea uşor aceste cartonaşe roşii. Cred că o să avem probleme din cauza acestor cartonase roşii” a spus Flavius Stoican, după meci.

Pentru echipa sa urmează duelul cu Rapid: ”Ei pleacă favoriţi, dar nu înseamnă că vor avea un meci uşor. Ne concentrăm să vedem unde să speculam greşelile lor. Au jucatori cu experienţă şi ce-mi vine în gând, Dragoş Grigore cu Săpunaru sunt doi jucători importanţi pentru ei plus cei de la mijlocul terenului, important e să ne refacem după aceasta partida că nu e uşor” a mai spus Flavius Stoican.

În minutul 90+2, de la Sepsi a fost eliminat postarul Niczuly, el primind al doilea cartonaş galben. A fost eliminat şi Kovacic, de la craioveni. Iniţial, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu lui Sidibe. În poartă la Sepsi a intrat pe final Aganovic.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare