Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o victorie muncită, foarte grea” Eroul CFR-ului, Alex Chipciu: ”Ştiam că o să suferim mult!”

”A fost o victorie muncită, foarte grea” Eroul CFR-ului, Alex Chipciu: ”Ştiam că o să suferim mult!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1. Golul a fost marcat de Chipciu, în minutul 27.


”Ştiu că e un clişeu acum să spui că importantă e victoria, punctele, dar a fost o victorie muncită şi foarte grea” a mărturisit Alex Chipciu, autorul golului victoriei, la finalul partidei.

”Păi cred că ăsta a fost secretul CFR-ului în ultimii ani, am ştiut să suferim cel mai bine. Şi băieţii din urmă care au luat campionatele, au suferit la fel. Meciul a fost gândit de aşa natură, ştiam că o să suferim foarte mult, dar cred că asta e şi o condiţie a unei echipe foarte mari, să treacă peste această suferinţă şi să adune puncte” a mai declarat mijlocaşul campioanei.

”Ştim că ăsta este stilul nostru şi important că am câştigat. UTA e o echipă de playoff, joacă un fotbal bun, au avut şi ocazii foarte mari. Printr-o victorie câştigi încredere şi încrederea îţi generează succes. Dacă joci neîncrezător, e greu să câştigi. Cred că sunt jucători de experienţă aici şi s-au remontat de fiecare dată în momentele grele. Dar au fost şi adversari puternici, trebuie să recunoaştem că sunt echipe bune” a mai spus Chipciu.

CFR a câştigat chinuit la Arad, scor 1-0. Chipciu a marcat singurul gol al meciului printr-o execuţie spectaculoasă.

Afla mai multe despre: alexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare