Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o victorie muncită!” Pelici, mulţumit după o nouă victorie în Liga 1: ”Jucătorii au dat dovadă de multă dorinţă”

”A fost o victorie muncită!” Pelici, mulţumit după o nouă victorie în Liga 1: ”Jucătorii au dat dovadă de multă dorinţă”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FC U Craiova 1948 SA, în etapa a VI-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Buziuc, din penalti, în minutul 12.

”E bine că am reusit e o victorie muncita cu fiecare por, daca se poate spune asa. Îmi felicit jucătorii pentru efort, mă bucur din suflet pentru ei, au dat dovada încă o dată de mult caracter, de multă dorinţă şi au jucat până la ultima picătură de energie. În momentul în care jucătorii Craiovei ne-au prins unu contra unu a fost deranj mare pentru că au calitate foarte, foarte bună” a mărturisit antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici.

Atacantul Bogdan Rusu (CS Mioveni) a mărturisit după meci: ”E bine că am câştigat, am jucat cu o echipă care a promovat la fel ca noi, dar e schimbată în totalitate. Doar câţiva jucători, 3-4 se mai regasesc în primii 11. Mă bucur că suntem o echipă puternică şi reuşim să aducem puncte. Probabil că şi avantajul de un gol a pus presiune pe noi şi a trebuit să ne retragem şi să le dăm lor posesia” a spus Rusu.

Afla mai multe despre: alexandru pelici 

viewscnt
Articole similare