Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o zi de rahat!" Cum a explicat Maradona gestul de a fuma pe stadion la meciul Argentinei

"A fost o zi de rahat!" Cum a explicat Maradona gestul de a fuma pe stadion la meciul Argentinei

Cupa Mondială

Comentarii

Legendarul fotbalist Diego Armando Maradona a mărturisit că nu ştia că nu are voie să fumeze pe stadion, după ce s-a afişat cu un trabuc la meciul dintre Argentina şi Islanda, scor 1-1.

"A fost o zi de rahat pentru argentinieni, o zi marcată de tensiunea debutului. Fiecare are propriul mod de a simţi lucrurile. Sincer, nu am ştiut că fumatul este interzis pe stadion. Îmi cer iertare de la fani şi autorităţi. Hai, Argentina, haideţi, băieţi, acum mai mult ca niciodată!!!", a scris Diego Maradona pe pagina sa oficială de Facebook.

Argentina a remizat cu Islanda, scor 1-1, în primul meci al grupei D de la CM 2018, meciul fiind privit din tribune şi de marele Diego Armando Maradona, omul care conducea "pumele" spre ultimul trofeu suprem, în 1986.

Iar Maradona a oferit una dintre imaginile spectaculoase ale zilei în timpul partidei. Deşi pe toate stadioanele de la CM 2018 fumatul e strict interzis, inclusiv pentru cei cu ţigări electronice, legendarul fotbalist argentinian a arătat din nou că nu pune mare preţ pe reguli şi s-a afişat cu un trabuc, fiind surprins de camerele de luat vederi şi de fotografi.

Afla mai multe despre: maradonaargentinacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare