Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost penalty!" Reacţia lui Marcelo după cel mai controversat moment din Real - Bayern. Vezi aici faza

"A fost penalty!" Reacţia lui Marcelo după cel mai controversat moment din Real - Bayern. Vezi aici faza
Comentarii

Real Madrid s-a calificat în a treia finală de Liga Campionilor consecutivă, după ce a trecut de Bayern Munchen cu scorul general de 4-3. Galacticii au remizat pe Santiago Bernabeu, scor 2-2, la capătul unui meci extrem de disputat şi tensionat. Evident, nu au lipsit momentele controversate, iar cel mai puternic a avut loc în finalul primei reprize, când Marcelo, aflat la marginea careului, a respins cu mâna o minge centrată de Kimmich.

Centralul a lăsat jocul să continue, iar bavarezii au protestat vehement, în timp ce reţelele de socializare s-au umplut de reacţii dure la adresa Realului.

După meci, Marcelo a vorbit despre faza respectivă şi a fost extrem de sincer, precizând că, în opinia sa, ar fi trebuit ca Bayern să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

"Este henţ! Mingea m-a lovit în mână şi cred că a fost penaltă. Dacă aş spune că nu m-a lovit, aş minţi. Dar astfel de lucuri se întâmplă în fotbal. Nu vorbesc despre arbitri, dar e clar că uneori iau decizii în favoarea ta, iar alteori împotriva ta. Dar orice s-ar întâmpla, trebuie să continui să joci", a declarat Marcelo după meci.

Afla mai multe despre: marcelorealbayern 

viewscnt
Articole similare