Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost prea mult!" Concluzia Karolinei Pliskova după meciul cu Halep: "Simona, greu de învins!"

"A fost prea mult!" Concluzia Karolinei Pliskova după meciul cu Halep: "Simona, greu de învins!"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, duminică, pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în al treilea meci al întâlnirii de Cupa Federaţiei dintre Cehia şi România, de la Ostrava.

La final, Karolina Pliskova a declarat că se aştepta la un meci dificil şi că, în ciuda înfrângerii, e mulţumită că ea şi Halep le-au oferit spectatorilor un meci foarte bun.

"Bineînţeles că a fost dificil, am jucat aproape trei ore. Întotdeauna este greu împotriva Simonei, dar mă aşteptam la un astfel de meci. Mă bucur că a fost aşa, chiar dacă am pierdut, cred că a fost un meci solid din partea noastră, nu au fost multe greşeli mari.

Am luptat până la final, am reuşit să revin de la 2-5 la 4-5, dar a fost prea mult ca să pot să întorc de la acest rezultat.



Simona este greu de învins, indiferent cu cine joacă, indiferent pe cine am avea noi în echipă.

Mi-a citit bine serviciul şi a întors foarte bine.  Este greu să câştigi puncte împotriva ei, pentru că ştim cu toţii că aleargă foarte mult, că întoarce cât de multe mingi poate, aşa că exact asta a făcut. Cred că a jucat extraordinar, a făcut câteva greşeli în finalul setului doi, dar per total, a fost un meci cu o calitate foarte bună", a declarat Pliskova după meci.



 Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, duminică, pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în al treilea meci al întâlnirii de Cupa Federaţiei dintre Cehia şi România, de la Ostrava. După acest rezultat, România conduce Cehia cu 2-1, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale.

În sala din Ostrava urmează să se dispute a patra partidă de simplu, între Katerina Siniakova, locul 44 WTA. şi Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA.

Dacă va câştiga Siniakova, echipa calificată în semifinale va fi stabilită după meciul de dublu Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu.

Dacă va câştiga Buzărnescu, România va merge în semifinalele Cupei Federaţiei pentru a doua oară în istorie, după ce Virginia Rizici, Mariana Simionescu şi Judith Gohn reuşeau aceeaşi performanţă în 1973.

În penultimul act, România ar urma să dea piept cu Franţa.
Cehii au revenit asupra deciziei

Afla mai multe despre: fed cup 

viewscnt
Articole similare