Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost puţin surprinzător să fiu chemat la naţionala mare". S-a elucidat misterul pentru care Tudor Băluţă nu joacă la Brighton? | VIDEO

"A fost puţin surprinzător să fiu chemat la naţionala mare". S-a elucidat misterul pentru care Tudor Băluţă nu joacă la Brighton? | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Tudor Băluţă se află printre fotbaliştii selecţionaţi de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia şi Spania, dar fotbalistul lui Brighton e sincer şi recunoaşte că nu se aştepta să fac parte dintre tricolori.

Transferat de la Viitorul la Brighton în schimbul a 2,9 milioane de euro, Tudor Băluţă nu a avut mai deloc ocazia să impresioneze în tricoul englezilor. A jucat un singur meci pentru echipa de seniori, în Cupa Ligii. 

"(Ţi-ai găsit coleg de cameră...) Acum, la echipa naţională probabil că voi sta cu Puşki având în vedere că nici Radu nu a venit. Da, noi colegi de cameră.

(Putem bate Suedia?) Da, bineînţeles, cred că asta trebuie să avem toţi în cap, să fim convinşi că putem câştiga. Cu siguranţă, eu cel puţin sunt convins că putem să luăm cele 3 puncte. 

(Te aşteptai să fii convocat la tineret de data asta? Sincer, a fost puţin surprinzător să fiu chemat la naţionala mare, însă mă bucur să fiu aici şi sper să pot ajuta echipa naţională să ne calificăm la Campionatul European, asta e cel mai important. 

 
(Se pot obţine 4 puncte?) Cred că de asta am venit cu toţii aici, să luăm cele 4 puncte. Cu siguranţă este greu dar fiecare meci este dificil, noi avem datoria să ne pregătim foarte bine zilele astea şi la meciuri să dăm totul să obţinem cele 4 puncte. 

 

(Cum merg lucrurile pentru tine la echipa de club?) Sunt perioade şi perioade în fotbal, într-adevăr pentru mine nu e cea mai bună perioadă acum însă continui să muncesc, sunt încrezător şi cu siguranţă lucrurile se vor rezolva cu timpul. 

(Ce discuţii ai avut cu conducerea, cu antrenorul?) Nu cred că e cazul să dezvălui astfel de lucruri dar cu siguranţă perioade mai bune vor veni pentru mine în viitor. 

Bineînţeles că am mers acolo cu gândul să joc însă cum am spus, sunt perioade şi perioade, nu mereu se întâmplă lucrurile pe care ni le dorim însă nu sunt deloc descurajat de lucrul acesta, eu continui să muncesc, sunt încrezător şi sunt sigur că până la urmă va veni o perioadă mai bună şi pentru mine", a declarat Tudor Băluţă. 

Afla mai multe despre: brightontudor baluta 

viewscnt
Articole similare